Izvršiću SAMOUBISTVO, Car će me nositi na duši! Dalila na ivici pucanja, Filip se UPLAŠIO DA DRAGOJEVIĆKA NE NAUDI SEBI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević je zapretila Filipu Caru da će presuditi sebi i popiti lekove ili se izbosti nožem jer se zgadila sama sebi zbog svega što je prošla s njim u "Zadruzi 5"

Izvršiću SAMOUBISTVO, Car će me nositi na duši! Dalila na ivici pucanja, Filip se UPLAŠIO DA DRAGOJEVIĆKA NE NAUDI SEBI!

Foto: Printscreen Youtube Zadruga Official

Naime, emisija "Pitanja novinara" napravila je haos između starlete i njenog dečka. Njih dvoje su se sve vreme svađali i raspravljali na temu svog turbulentnog odnosa. Tokom reklama Filip Car i Dalila Dragojević započeli su novu raspravu u pušionici, te je razgovor bio na ivici incidenta, a ona mu je tom prilikom zapretila da će dići ruku na sebe.

Foto: E-stock

Filip Car, Dalila Dragojević

 

Filip: Osećam se glupo jer posle jučerašnje svađe sada opet govoriš sve suprotno. Osećam se glupo jer kao da mi se igraš mozgom i izluđuješ me.

Dalila: Igraćeš se ti nekim drugim mozgom. Opet si me po ko zna koji put ponizio! Ja sam ovde sama! Tebe nemam, imam te, ali kao ubicu svog razuma. Ubiću sebe, pa će ti biti krivo. Ja se ne šalim, pukla sam skroz. Više ne vidim smisao ni u čemu. Izvršiću samoubistvo, ne živi mi se više, ne mogu dalje ovakva.

Car: Slušao sam te deset minuta i nisi ništa pametno rekla. Ne lupetaj da ćeš sebi da naudiš, sada si u haosu, a znam da nećeš to uraditi.

Foto: E-stock

Filip Car, partner Dalile Dragojević

 

Dalila: Sve namerno radiš, namerno me ponižavaš i kanališ! Sve ciljano radiš i taktički! Izazivaš u meni suicidnu ženu. Nemam više snage. Gadi mi se moj život ovde, gadi mi se sve ono što sam postala. Idi gradi svoj život, moju glavu više nemoj da spasavaš jer si mi je rascopao na hiljadu delova! Spasavaj sebe! Ja ću da popijem lekove da se uspavam, izbošću se nožem da skratim sebi muke. Ti si kriv za sve, nosićeš me na duši, majmune jedan.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila Dragojević Zadruga 5

 

Car: Ajde, bre, polako. Nemoj tako da pričaš. Idi sredi se, sve će biti dobro. Svašta nam se dešavalo i meni dođe svašta na pamet, ali proći će sve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Runi

30.05.2022 13:10

Sve za pobedu,prevara samoubistvo pa dokle su ljudi spremni zbog šake para.

Jelena

31.05.2022 03:56

@Runi - Izvršiće samoubistvo pa će se pokajati?

Dr "Frojd"

31.05.2022 15:42

Suicidne osobe ne najavljuju kada i kako ce to uraditi. Foliranti koji to nikada nece uraditi pricaju o tome javno kako bi bili sigurni da ce ih u tome spreciti . Ona to sto prica , mogu samo njenu pricu budale progutati.