Era Ojdanić (74) otkrio KOLIKO JE STARA NJEGOVA PARTNERKA! Pevač FRAPIRAO, opet je sa klinkom?!

Autor:

Zabava

29.05.2022

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Era Ojdanić neretko govori o ženama, a sada je šokirao izjavom o partnerki.

Era Ojdanić (74) otkrio KOLIKO JE STARA NJEGOVA PARTNERKA! Pevač FRAPIRAO, opet je sa klinkom?!

Foto: Printscreen RTV Pink

Era Ojdanić pevač

Nije čudno da Era Ojdanić (74) zna brojne pikanterije i tračeve sa estrade s obzirom da peva više od pola veka. 

Bilo je i toga, 70, 80 ljudi po turneji. Trajalo je po dva meseci, od kuće svi dolazimo časni i pošteni, a kako se vratimo kući, nemam pojma.  Da budem skroman, znam 10 kombinacija poznatih, ali ljubav nema granice, neka se maze i paze, neka priznaju decu. Natalitet je u totalnom padu, treba imati što više dece i što više žena. Što su bolji muslimani od nas, imaju dve tri žene, a mi jednu - istakao je Era.

Foto: Printscreen RTV Pink

Era Ojdanić pevač

 

Folker je frapiran scenom od pre nekoliko dana, kada je u "Zadruzi 5" uhvatio na delu Vitkorju Mitrović i Marka Osmakčića, koji su imali intimne odnose pred ljudima.

- U karijeri mi se nije dogodilo, nisam nikada pevao nekome ko vodi ljubav. Bilo je kada sa orkestrom na kraju svadbe odemo po prozoru i pevamo uspavanku. Ovo nije bila uspavanka nego udaranje, kuku!  - kaže Era.

Foto: Printscreen RTV Pink

Era Ojdanić folker, Premijera Vikend Specijal

 

 - Otišao sam tamo da ih zabavim, znate da sam poznat da pravim atmosferu, Zorica Marković i ja što možemo da napravimo, to ne moženiko. Jednom sam zaradio 110.000 maraka, to je bilo 1975. godine. Pevao sam "Oženjen sam kao momak živim", te godine je to bio veliki hit - rekao je Era, koji je otkrio koliko je stara njegova partnerka.

Foto: Printscreen RTV Pink

Era Ojdanić o ženama

 

- Nemam jednu ženu, više ih ima, ali jednu volim više od života. Južna pruga, prema Zaječaru, ne pamti Slobu Miloševića, pa ti vidi (smeh) - šokirao je Ojdanić  za "Premijera Vikend Specijal".

Foto: Instagram

Nikola Anđelić Erin unuk hapšen zbog prostitucije

 

Nedavno je u javnosti odjeknula informacija da je jedan od aktera lanca elitne prostitucije upravo Erin unuk, Nikola Anđelić. Nikola je označen kao makro, a Era ističe kako se Nikola po izlasku iz jednomesečnog pritvora, vratio svojim obavezama:

Nikola moj unuk, izašao ja ga volim, pre dva dana smose videli, momak je skroz okej, radi tamo u fitnesu i jedan od boljih trenera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading