HAUBA MI JE BILA U ZNAKU NJENIH ŠTIKLI! Hrvatski pevač bio u vezi sa srpskom voditeljkom, završila se BURNO, a onda je našao sreću sa ovom lepoticom!

Autor:

Zabava

29.05.2022

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandi Cenov bio je kratko u vezi sa našom voditeljkom.

HAUBA MI JE BILA U ZNAKU NJENIH ŠTIKLI! Hrvatski pevač bio u vezi sa srpskom voditeljkom, završila se BURNO, a onda je našao sreću sa ovom lepoticom!

Foto: ATA Images

Sandi Cenov

Hrvatski pevač Sandi Cenov i  srpska voditeljka Ana Mihajlovski bili su kratko u emotivnom odnosu, što je izazvalo buru u javnosti.

To je stvorenje pored koga sam se jednostavno pitao zašto sam tu kad sam znao da nema smisla. Znao sam šta se događa, ali nisam mogao da pomognem sebi. Jedan poziv i jedan SMS u dva ujutro i Sandi seda u auto i ide za Beograd. Zabranjena, a slatka veza. Završilo se kao u filmu „Mi nismo anđeli“, kad se ljudi skupe dole, a ona baca stvari sa prozora... Hauba mi je dugo još bila u znaku njenih štikli - ispričao je pevač jednom prilikom.

Foto: instagram.com/an_amihajlovski

Ana Mihajlovski voditeljka

 

Sandi je bio u braku sa hrvatskom misicom Brankom Bebić, koju je zaprosio svojom pesmom „Žena budi mi ti“. Venčali su se davne 1995. godine, ali su se, nažalost, brzo rastali.

Poštujemo se kao bivši supružnici. Ne vučemo se, poput mnogih, po sudovima. Hvala Bogu - izjavio je ranije Sandi.

Međutim, Cenov je pravu sreću našao kada je sreo pravnicu Ilinu, jer mu je ona život učinila lepšim.

 

 

U braku su 16 godina, imaju dvoje dece, ćerku Zaru i sina Mikulu. Prijatelji su mu priredili ekskluzivno venčanje na ostrvu Bali.

Nije to loše. Mi nismo ni znali da idemo na venčanje, mislili smo da idemo na večeru, a oni su nam to organizovali jer su ranije sto puta pitali individualno, i mene i moju suprugu, da li bismo se venčali ‒ rekao je jednom pevač.

 

 

Sandi je srpskoj publici, uglavnom poznat po pesmama "Malena" i "Popravi mi dan".

Foto: Printscreen Youtube

Sandi Cenov pevač

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 
 

Komentari (1)

Loading
Перагеније

02.06.2022 20:11

А ко није?...