Nikolićka konačno shvatila zašto Dragojević IZBEGAVA INTIMNI ODNOS sa njom! Dejan je PERVERZNJAK, ČEREČI LUTKU pred svima!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić konačno je došla do zaključka zašto Dejan Dragojević izbegava seks s njom, a u tome su joj pomogli snimci koji su zadrugarima puštani tokom emisije "Gledanje snimaka".

Nikolićka konačno shvatila zašto Dragojević IZBEGAVA INTIMNI ODNOS sa njom! Dejan je PERVERZNJAK, ČEREČI LUTKU pred svima!

Foto: Printscreen Youtube Zadruga Official

Dejan Dragojević, Aleksandra Nikolić

Naime, Aleksandra Nikolić se prvo požalila da ju je sramota jer njen dečko, odnosno rijaliti-muž, ni za prvu bračnu noć nije hteo da legne s njom u krevet i ima intiman odnos, već sve vreme insistira da se kriju ispod tuša, da bi kasnije shvatila da je on perverznjak koji čereči lutku na naduvavanje pred svima.

Foto: printscreen

Dejan Dragojević čereči lutku Zadruga 5

 

- E, pa ovo sada mi nije primereno. Onaj malo pre klip mi je bio skroz kul i nisam imala šta da mu zamerim, ali ovde mislim da je "tu mač". Malo je degutantno, mislim da mu to nije trebalo. Videla sam na klipu da te gledaju sa čuđenjem, kao nekog perverznjaka. Mene ovo ne može da poremeti. Libi se da ima seks sa mnom u krevetu, a ovo s lutkom mu je okej. Smatram da je malo više preterao i da mu to nije trebalo - rekla je Aleks nakon što je videla šta joj je radio mladoženja iza leđa na venčanju, a prethodno je komentarisala i njihov snimak iz hotela na kome ga bukvalno moli da budu intimni, što on odbija:

Republika

Foto: printscreen rtv pink

Aleksandra Nikolić, Dejan Dragojević par

 

- Mene više sramota, majke mi. Evo da budem otvorena. Dejan i ja imamo intimne odnose u tuš-kabini konstantno jer Dejan želi tako. Meni je tuš-kabine preko glave. Iskreno, meni je odvratno to po tuš-kabinama i, pravo da kažem, jedva čekam da izađem da normalno vodim ljubav sa svojim momkom. Možda ja sada ispadam paćenica koja je željna seksa, ali volim s**s i volim da vodim ljubav sa svojim dečkom.

Foto: E-Stock/Č.Vukojičić

Aleksandra Nikolić, Dejan Dragojević

 

Sve što je Dejan Dragojević imao da doda jeste da se užasava vrele akcije ispod jorgana.

- Ma daj, bre, ovamo dahćemo, ne vidimo se, znojimo. Što se mene tiče, volim da je vidim - zaključio je Dejan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (2)

Loading
Milan

28.05.2022 10:09

Ne verujem da imaju odnose i u kupatilu.

Odgovori 10 2
Vlado

28.05.2022 18:18

Ne sme od Dalile.