OTKRIVENI SKANDALOZNI DETALJI BOLESNE LJUBAVNE AFERE SA MILJANOM: Bebica nije ZALJUBLJEN u Kulićevu nego u njenu majku MARIJU! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

26.05.2022

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Lepi Mića zgrozio detaljima o aferi Bebice i Miljane!

OTKRIVENI SKANDALOZNI DETALJI BOLESNE LJUBAVNE AFERE SA MILJANOM: Bebica nije ZALJUBLJEN u Kulićevu nego u njenu majku MARIJU! (VIDEO)

Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Milan Milošević izrešetao Lepog Miću pitanjima, pevač razvezao jezik o Bebici.- Kako komentarišeš da je onaj Macanović ćutke gledao čerečenje Miljane i Zole i nije se čak ni na naljutio. Rekao si da je Bebica zaljubljen u Mariju, pa zato trpi Miljanu - glasilo je pitanje.

- Da, mislim da je zaljubljen u Mariju Kulić. Ja sam njega pitao da li je zaljublen. Onakve stvari žena da radi na njegove oči... Ona se je*avala sa Zolom, prebila ga, a on na to nema šta da kaže. Pretvara se u zver kad treba nju da brani. Najveća njegova ljugavština je kad je mene naveo, jer ne sme da misli svojom glavom. Mislim da je istina da je zaljubljen u Mariju. Ne mogu da shvatim da neko radi takve stvari, a da on gleda samo nju da zadovoljni. On samo gleda šta će reći Marija - rekao je Mića.

Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Lepi Mića

 

- Spreman da pređe preko onakvih stvari, kaže da je voli... On je sve to odgledao, mora da postoji razlog. Marija bolja riba od svih ovih riba ovde. Ne bi bio prvo koji je hteo Mariju Kulić. Bojan Tomović je mene zvao, jer je bio zaljubljen u Mariju. Iz kog razloga bi trpeo onakve stvari? - dodao je Đedović.

printscreen/TVPink

Marija Kulić

 

- Ja sam pitao da li je zaljubljen, on me je pogledao i spustio glavu - nastavio je Lepi Mića.

- Mora da ima neki cilj - ubacila se Matora.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (3)

Loading
Bane

26.05.2022 12:55

Red je da se i mama malo ogrebe. Fina familija - za izbegavanje. Naučila ćerku, a rijaliti u program, ona novu bebu. Pa će to posle da zbrinjava država, a daće i nacionalnu pemziju. Čisto da se ima za trošak.

Dr "Frojd"

26.05.2022 13:40

Psiho bolesnik koji se vezao i za one dve budaletine cija naredjenja ispunjava.