OPA BATO! TAKI MARINKOVIĆ U STRAVSTVENOJ AFERI SA BIVŠOM ZADRUGARKOM: Smuvao MAJINU DRUGARICU, ostavio HRVATSKU LEPOTICU ZBOG NJE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

25.05.2022

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taki završio u zagrljaju Olge Margitić.

OPA BATO! TAKI MARINKOVIĆ U STRAVSTVENOJ AFERI SA BIVŠOM ZADRUGARKOM: Smuvao MAJINU DRUGARICU, ostavio HRVATSKU LEPOTICU ZBOG NJE! (FOTO)

Foto: Republika/O.Bogdanović

Taki Marinković, otac Maje Marinković završio je u strasnom zagrljaju bivše zadrugare Olge. Naime, kako saznajemo, Taki je tokom Majinog rođendana pao da Olgin šarm, a ona se nije odvajala od njega. Portal Republika.rs došao je do saznanja i šta se zbilo sa Takijem i Olgom.

Podsetimo, Taki je do nedavno bio u vezi sa hrvatskom lepoticom, sa kojom je očigledno raskinuo, budući da se prema Olgi ponašao izuzetno slobodno. Izvor koji se našao na licu mesta nam je otkrio sve detalje odnosa Takija i Olge.

Republika

Foto: Republika

Taki Marinković i Olga Margitić

 

-Taki se zabavljao kao i inače, on je poznat kao pravi veseljak. Igrali su, a Olga je došla na Majin rođendan i nije se odvajala od njega. Igrala je sa njim, pozirala i šarmirala ga. Grlili su se sve vreme. Tu su se i fotkali, baš su bili slobodni. Ja sam pitala Takija šta će mu devojka reći na ovo, on se samo nasmejao i nastavio da priča sa Olgom. Taki je poznat kao zavodnik, a sad je smuvao i Majinu drugaricu! On je hit! - govori izvor za Republika.rs koji se našao na licu mesta.

Podsetimo, Olga je napustila rijaliti ,,Zadruga 5”, zbog smrtnog slučaja, jer joj se otac ubio. Nakon toga se nije vratila u rijaliti, a šta više, promenila je sada i boju kose. Tako je od vatrene plavuše, postala zavodljiva brineta. Bilo kako bilo, Taki i Olga definitivno nešto kriju, a šta, ostaje nam da saznamo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading