Milan Milošević završio u BOLNICI nakon KAMENOVANJA od Miljane: Procurila fotka voditelja u bolničkoj postelji, priključen na APARATE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

24.05.2022

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Voditelj Milan Milošević nakon drame sa Miljanom Kulić završio na aparatima!

Milan Milošević završio u BOLNICI nakon KAMENOVANJA od Miljane: Procurila fotka voditelja u bolničkoj postelji, priključen na APARATE! (FOTO)

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović, Instagram.com

Voditelj Milan Milošević nakon sinoćne drame sa zadrugarkom Miljanom Kulić, koja ga je gađala kamenom, završio je u bolnici na aparatima. Naime, Milošević nije mogao da izdrži pritisak u glavi, pa se obratio svom lekaru, koji ga je priključio na sve potrebe analize. 

Republika.rs

Milan Milošević

 

Voditelj rijalitija ,,Zadruga" objavio je fotografiju na Instagram storiju i oglasio se direktno iz bolničke postelje. 

- Danas ovako - napisao je Milošević na Instagramu. 

Instagram.com

Milan Milošević na aparatima

Podsetimo, tokom svađe sa Lazarom Čolićem Zolom, prošle noći, Miljana je uletela u Belu kuću i s vrata bacila kamen koji je pogodio direktno voditelja. On se odmah oglasio i otkrio kako se oseća, a definitivno da mu se kasnije slošilo. 

- Katastrofa! Sama pomisao da je mogla da mi razbije glavu ili ne daj Bože izbije oko kamenom, koji nije nimalo mali, me plaši. Ovo nije niko još doživeo šta ja doživljavam ali sve ima svoje granice. Pod stresom sam, nisam spavao uopšte, ali sam ponovo pokazao koliko sam profesionalac, to je samo bilo bitno prethodne noći, a ostalo sve ubrzo rešavam - izjavio je Milan, a onda je otkrio da je šokiran zbog snimka koji je pogledao nakon što je stigao kući:

- Tek jutros sam dobio snimak na kojem ona najavljuje da će ubiti nekog, neposredno pre što me je namerno gađala. Nemam hvala Bogu povrede niti modrice jer kada sam video da je krenula na mene kamenom okrenuo sam se da izbegnem veće povrede - kazao je i dodao da će ipak razmisliti o tužbi jer Miljana ne snosi odgovornost pred zakonom:

- Izvinjenja ne prihvatam a za tužbu ću da vidim jer sama je rekla da ne odgovara pred zakonom za postupke, piše Blic.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading