Procurio JEZIV snimak Miljane Kulić! Histerisala, vrištala i PRETILA da će nekoga UBITI, pa gađala KAMENOM! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

24.05.2022

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić napravila je haos u Beloj kući, a sada se pojavio stravičan necenzurisani snimak.

Procurio JEZIV snimak Miljane Kulić! Histerisala, vrištala i PRETILA da će nekoga UBITI, pa gađala KAMENOM! (VIDEO)

Foto: youtube printscreen

Miljana Kulić juče je nasrnula na voditeljka Milana Miloševića, a jutros ušla u sukob sa Lazarom Čolićem Zolom, Viktorijom Mitrović i Markom Osmakčićem zbog čega je nastao totalni haos u Beloj kući, a onda je Veliki šef doneo odluka da se Miljana i Nenad Macanović Bebica diskvalifikuju.

Republika

Foto: youtube printscreen

Miljana Kulić gađala kamenom Milana Miloševića

- Zadrugari, zvanično vas obaveštavamo da je Miljana i Nenad zvanično diskvalifikovani zbog sramnog i agresivnog ponašanja prema voditelju i prema svim zadruagrima, a televizija Pink će u skladu sa njenim ugovorom pokrenuti tužbu po hitnom postupku i potraživati po 50.000 evra na iznos kazne. Pozdrav Veliki šef - glasilo je pismo.

Pre nego što je došlo do incidenta, Kulićeva je vrištala i valjala se po zemlji, pa tražila razgovor sa produkcijom. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić nasrnula na Zolu

Sada se pojavio snimak na kom se vidi da Miljana uzima kamen i govori da će ubiti čoveka, kao i da neće odgovarati za svoje postupke jer nije dobro.

Republika

Foto: Printscreen Youtube Zadruga Official

Miljana Kulić diskvalifikovana

Ovo nije prvi put da Miljana govori da neće odgovarati za svoje postupke, te se pokušava da se opravda govoreći da navodno nije popila terapiju.

 

Podsetimo, nakon što je Miljana nasrnula na bivšeg dečka Lazara Čolića Zolu u sve se umešao i Marko Osmakčić, a Kulićeva je nasrnula na Viki Mitrović. Obezbeđenje je pokušalo da ih razdvoji, nakon šega se umešao i Nenad Macanović Bebica, a momci iz obezbeđenja su ih oboje izveli na kapiju. Kada su zadrugari čuli da su Bebica i Miljana diskvalifikovani, izbacili su sve njihove stvari napolje, čak su i Miljanin krevet odneli na kapiju.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading