BIVŠA DRUGARICA DALILE DRAGOJEVIĆ PROGOVORILA: Otkrila MONSTRUOZNI DETALJ o njenoj prošlosti - "Svi znamo ko je od njenih bio u LUDNICI"

Autor:

Zadruga

24.05.2022

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša drugarica Dalile Dragojević otkrila je šok informaciju o njenoj prošlosti!

BIVŠA DRUGARICA DALILE DRAGOJEVIĆ PROGOVORILA: Otkrila MONSTRUOZNI DETALJ o njenoj prošlosti - "Svi znamo ko je od njenih bio u LUDNICI"

Foto: Instagram.com

Dalila Dragojević tokom dana se opasno posvađala sa bivšom najboljom drugaricom. Naime, Irma Serjanić povikala je na Dragojevićku, a onda je otkrila da je Dalilin neko blizak završio u ,,ludnici". 

Republika

Foto: Instagram.com

Dalila Dragojević

 

- Vodite ovu ludaču odavde u p**ku materinu - vikao je Car.

- Vodite ovu ženu u ludnicu - rekla je Dalila.

- Tebe treba da odvedu u ludnicu, svi znamo ko je od tvojih bio u ludnici - rekla je Irma.

Republika

Foto: Instagram.com

Dalila Dragojević Zadruga 5

 

Irma je dugo bila jedna od bliskih drugarica Dalile Dragojevoić. Dok je Dalila bila u "Parovima" tada je kružio trač da je Emina Mujić bila u ludnici. To naravno nikad nije potvrđeno.

Detaljnije u nastavku. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Nečudime

25.05.2022 04:24

Dalila nije iskren prijatelj Nikom Ako nesto radi to radi iz interesa Toje očigledno ali ne bas sto od srca želi Iskrno Prijateljstvo. Podmukla I od kakose udala misli daje to Gotovo Za sva Zvremena. Ona I car nisu jedno za drugo jer ona voli da dominira navikla je sa Dejanom

Lana

04.07.2022 15:31

@Nečudime - Joj koji nepismenjakovic...da li je moguce da toliko gresi u pisanju...da li je musko ili zensko,nebitno,ali uzas!!