"Ponudio mi je 100. 000 evra za noć sa mnom" Anja Todorović se vraća u Zadrugu kao VODITELJKA, pa odala TAJNU o moćnom muškarcu koji je hteo da je PLATI kao PROSTITUTKU! (VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

23.05.2022

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anja Todorović za portal Republika.rs otkrila je sve o nepristojnim ponudama koje je dobila od jednog čoveka.

"Ponudio mi je 100. 000 evra za noć sa mnom" Anja Todorović se vraća u Zadrugu kao VODITELJKA, pa odala TAJNU o moćnom muškarcu koji je hteo da je PLATI kao PROSTITUTKU! (VIDEO)

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović, Pixabay.com

Anja Todorović

Bivša zadrugarka Anja Todorović danas se pojavila na apsolventskoj večeri, budući da će uskoro postati diplomirani žurnalista. Tom prilikom portal Republika.rs našao se na licu mesta, te smo sa Anjom popričali o svim novostima u njenom životu. 

 

 

- Roditeljima se svidelo i rekli su mi da treba češće da nosim duge haljine. Redovno gledaju u moje ispite, mi imamo pravilo koji god ispit da položim, nagrade me. Ja sam mislila da će mi godina biti mnogo teška, zbog rijalitija, ali nije bila toliko, brzo sam se vratila. Mislila sam da me neće prihvatiti. Svi su me prihvatili, položila sam ispite, mogu da učim, imam i dalje, bližimo se kraju, sve je super prošlo, mnogo bolje, nego što sam očekivala - govori Anja za Republika.rs i dodaje šta planira posle fakulteta:

 

 

- Volela bih da vodim neku emisiju, neki zabavni program. Pored toga razmišljam o još jednom poslu, da završim kurs engleskog.

Da li bi se vratila u rijaliti?

- Sad da li bih se vratila u rijaliti, Cvele je bio protiv rijalitija, ja bih se možda vratila, ali ne ove godine, trenutno ne, ali nikad ne reci nikad. Kao voditeljka bih se vratila, kao učesnik više - manje, ali kao voditeljka da.

kako ti se čini duplo venčanje u Zadruzi?

 

 

- Nemam lepo mišljenje o tome, nema potrebe da prave cirkus, napravili su cirkuzante od sebe.  Začudilo me je o Sandri Rešić, te slike njene, razgovori sa oženjenim, jer nama je tamo Sandra izgleda kao bogotac po pitanju moralnosti, to možda nisam očekivala. 

Kako gledaš na prostituciju u Dubaiju i influensere koji su radili razne bahanalije tamo?

- Nikada nisam bila u Dubaiju, planirala sam, ali zbog cele te priče ne želi. Mislim da je bilo par osoba koje su to radilo. Ja se ne slažem sa tim, meni se to ne dopada, to prodavanje svog tela. Ja sam protiv toga. 

 

 

Da li si dobila nekada nepristojnu ponudu?

- Dobijala sam, kako ne, ja imam tako slobodnije slike, pa nije ni čudo što ljudi to pomisle. Stizale su mi razne poruke, to ide ili blok, ili n e odgovoriš. Bio je jedan čovek, nemam pojma, koji mi je ponudio 100. 000 evra da provede noć sa mnom, ja sam bila zgrožena. 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
HAHAHAHA

24.05.2022 06:06

100.000€ hahahaha i ona odbila ;) Onaj ko se slika ovako kao ona ne odbija ni 200€ ,a ne sto hiljada ,pricam ti pricu ….!!!

Odgovori 11 0
Vlada

24.05.2022 07:54

Nije mi se svidelo njeno učešće u Zadruzi. Nestabilna ličnost sa opasnim namerama.