Miljanu Kulić OBEZBEĐENJE sprovelo u "NARODNI FRONT" nakon ABORTUSA: Marija se oglasila, ni znala nije gde joj je ĆERKA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

23.05.2022

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić stigla je u ,,Narodni front".

Miljanu Kulić OBEZBEĐENJE sprovelo u "NARODNI FRONT" nakon ABORTUSA: Marija se oglasila, ni znala nije gde joj je ĆERKA! (FOTO)

Foto: Republika.rs, youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić u pratnji obezbeđenja stigla je u GAK ,,Narodni front", a sve vreme je bila tužna i utučena, kako prenosi Blic. Naime, kako se spekuliše, Miljana je u ,,Narodni front" došla kako bi obavila abortus, o kom se već danima unazad priča. 

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica

 

Ona je na sebe navukla šarenu haljinu bez leđa, a na glavu stavila šešir. Sve vreme je bila tužna, glavu je država pognutu dok je ulazila u bolnicu. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić Zadruga

 

Međutim, nedavno se oglasila i njena majka Marija Kulić, koja je otkrila zbog čega je Miljana završila u bolnici.

- Nisam znala da je jutros u bolnici. Njoj se to često dešava. Miljana ima policistične jajnike i ponekad prokrvavi između ciklusa. Tako da je to u pitanju. Nikakva trudnoća, niti bilo šta drugo nije u pitanju - tvrdi Marija za Kurir.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading