Dejan se ODREKAO Huse, on BIVŠEM ZETU poslao JASNU poruku!

Autor:

Zadruga

11.05.2022

22:16

Huso Mujić odgovorio na odluku Dejana Dragojevića da prekinu kontakt.

Dejan se ODREKAO Huse, on BIVŠEM ZETU poslao JASNU poruku!

printscreen/RTVPink

Dejan Dragojević je danas u radio-emisiji ''Amnezija'' jasno stavio do znanja da više ne želi da održava odnose sa ocem bivše supruge Dalile Dragojević, Husom Mujićem.

youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević o Husi Mujiću

- Nemam šta ja da održavam kontakt sa njim, možda praznik da čestitam. Možda se čovek loše oseća, ali šta ja imam sa tim, imam ja svoju porodicu. Rekao sam da mi ne diraju porodicu, kako mi ko spomene, ja vraćam - rekao je Dragojević.

Nakon ove njegove izjave oglasio se i Huso Mujić.

printscreen/TVPink

Huso Mujić

- Ja mu želim sve najbolje, nije nikakav problem. Neka ostane isti kao što je bio. Dečku svaka čast, nek nastavi svoj život sa svojom porodicom, želim mu sve najbolje kao svom najrođenjijem, a i njegovoj porodici, sve najbolje. Ne mora da se javlja... - rekao je Huso za Pink.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Isidora

12.05.2022 05:14

Neka je g-din Hso živ i zdrav. Deki je japsolutno u pravu. Svaki kontakt treba prekinuti i Šepak je pao u zaborav. Mladić ima svoju porodicu svoje ognjište,majku SVETINJU, oca , brata sestre i bake, koji ga godina željno čekaju da im dodje u zagrljaj. Ima novu devojku kou je iskreno zavoleo kao i ona njega.Poštuje ga i voli. Dalili želimo sreću na novom putu, ali je ona zrela za dobru psihijatrijsku terapiju. Loš je čovek,p romiskuitetna, zla , strašno....Deki treba da urami Sliku Filipa Cara što ga je oslobodio ove spodobe....moral nulaa šta je sa mozgom....

Ja

12.05.2022 14:11

Dosta vise sa ovim likom odvratnim. Ko su bre oni, ljudi, dosta vise. Ne pisite o ovom vehabiji, sta vi promovisete ?