Mateja Matijević pokazao kako ZAKUCAVA u Minu Vrbaški: RAZVALILI KREVET I SVE FEDERE, spavaća soba odzvanjala od njenih uzdaha! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

11.05.2022

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Vrbaški i Mateja Matijević su imali vrelu akciju!

Mateja Matijević pokazao kako ZAKUCAVA u Minu Vrbaški: RAZVALILI KREVET I SVE FEDERE, spavaća soba odzvanjala od njenih uzdaha! (VIDEO)

Foto: Youtube printscreen

U ranim jutarnjim satima Mina Vrbaški uhvaćena je u vreloj akciji sa njenim novim dečkom Matejom Matijevićem.

Naime, na društvenoj mreži Instagram pojavio se skandalozni snimak Mine i Mateje u spavaćoj sobi, pred svim zadrugarima. Njih dvoje su ispod pokrivača imali vrelu akciju, a na snimku se vidi Mina koja sedi na Anđelu i jaše ga iz sve snage.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Mina Vrbaški i Mateja Matijević vrela akcija

 

Komentari na društvenim mrežama su skandalozni, ovom potezu se niko nije nadao. Mnogi komentarišu da Vrbaški nije mogla da izdrži i se bori protiv svojih nagona, dok drugi pak likuju ovu novu ljubavnu romansu. 

Detaljnije u nastavku. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Dr "Frojd"

11.05.2022 16:37

Nacin kako obelezava svoja ucesca u Zadruzi je jadan . Uvek samo sex, sex i , nista drugo. Ona udje u Zadrugu da bi nasla partnera sa kojim ce sexsualno da opsti. Devojka nema ni stida, ni morala , niti cilja u zivotu. Jedino joj je sex u glavi. Uzas !

mishell

11.05.2022 19:55

Na portalu PINK RS iz nekog njima poznatog razloga ništa ne pišu o ovoj akciji koju su mnogi vidjeli jutros. Mina skakala do plafona. A evo šta o svemu tome pišu na portalu PINK.RS SVE BLIŽE POLJUPCU! Mina i Mateja ne kriju simpatije, totalno se prepustili emocijama pred zadugarima! (VIDEO) Izvor: Pink.rs, Foto: TV Pink Printscreen |pre 7 sati|pre 7 sati