Sandra Čaprić završila na UŠIVANJU nakon svađe sa Deniz Dejm! Pevačica BESNA, poručila jedno starleti: VIDIMO SE NA SUDU! (FOTO)

Autor:

Zadruga

11.05.2022

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Čaprić nakon svađe sa Deniz Dejm završila na ušivanju.

Sandra Čaprić završila na UŠIVANJU nakon svađe sa Deniz Dejm! Pevačica BESNA, poručila jedno starleti: VIDIMO SE NA SUDU! (FOTO)

Foto: instagram.com/sandracapric_official

Iako se činilo da se skandali događaju samo unutar Bele kuće, ipak nije tako. Naime, Deniz Dejm je danas isprozivala pevačicu Sandru Čaprić i uporedila je sa pticom.

Republika

Foto: printscreen/pinktv

Deniz Dejm isprozivala Sandru Čaprić

Pored svega toga, Čaprićeva je završila na ušivanju ruke koju je povredila tokom pravljenja pice.

- Ja stvarno ne znam što sam ja zanimljiva ovih dana ovim ljudima. Sad sam trenutno bila na ušivanju, ruka mi je u preoblemu, rasekla sam se, prala sam sudove. Pukla mi je činija po rukama, jer sam pravila picu. A pošto je ''pica'' od Deniz tražila tužbu, dobiće tužbu. Vidimo se na sudu! To jedino mogu da prokomentarišem, snimak je poslat mom advokatu. Pa nek joj pevačica čaplja peva - zaključila je Sandra Čaprić za Pink.rs.

Republika

Foto: instagram.com/sandracapric_official

Sandra Čaprić u zavojima

- Ja znam da smo svi izašli iz rijalitija, ali da ste se svi zakačili za Sandru Čaprić? Kakva gromada od žene. Pozdrav za Deniz Dejm, a pevačica će ti objasniti kako se peva. Pevaćeš ti na sudu - rekla je Čaprićeva na svom Instagram profilu.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading