Miki se OSUŠIO u Zadruzi! Pčelar iz Kupinova se bori sa TEŠKOM BOLEŠĆU!

Autor:

Zadruga

10.05.2022

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miki Đuričić zbog bolesti smršao 14 kilograma.

Miki se OSUŠIO u Zadruzi! Pčelar iz Kupinova se bori sa TEŠKOM BOLEŠĆU!

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Miki Đuričić, godinama unazad ima zdravstveni problem koji se tokom njegovog učešća u rijalitiju pogoršao, te je bio primoran da promeni način ishrane, pa je tako uspeo da skine 14 kilograma.

- Već godinama imam problema sa želucem. Mučnine, bolovi... Čak sam sumnjao da je reč o nekom tumoru. Napokon sam utvrdio da imam čir, a onda sam dobio i psorijazu. Imao sam žive rane po telu! Lekari su mi rekli da hitno moram da promenim ishranu! Zbog toga sam izbacio sve slatkiše, hleb, gazirane sokove, alkohol... Nekada sam pio po nekoliko litara koka-kole dnevno, ali to više ne radim. Prešao sam na vodu i čajeve - rekao je Miki prenosi Informer.

Republika

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Miki Đuričić

- Trudim se da sam kuvam. Doručkujem palentu ili meko barena jaja, a za ručak spremam kuvano jelo. Nekad to bude krompir-paprikaš, nekad pirinač ili pasulj, boranija, grašak... Od mesa jedem samo piletinu i ponekad ribu, pošto nju nemamo stalno. Izbegavam prženo i mnogo začinjeno, a od ulja koristim samo maslinovo. Navukao sam se i na humus, bez njega ne mogu - iskren je Đuričić koji priznaje da uspeva da odoli picama koje dobijaju petkom nakon ''Igre istine''.

Republika

Foto: E-stock/D. Stanojević

Miki Đuričić o bolesti

- Ako sam baš mnogo gladan, uzmem jedno parče, ali i to izbegavam. Kad stigne pica, okrenem se i izađem iz kuće. Trudim se da ne jedem posle ponoći, što nije lako jer nam emisije traju do jutra, ali za sada uspevam. Svi znaju da sam veliki gurman, da sam čak radio kao kuvar, ali sve se može kad se mora!

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Miki Đuričić o dijeti

- Krenuo sam sa brzim hodom po imanju i laganim vežbama. Kad sam skinuo deset kilograma, počeo sam i da trčim. Izgubio sam još pet, ali ću nastaviti sa dijetom. Osećam se mnogo bolje, nemam problema s želucem, a i psorijaza se povukla - priča Đuričić.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading