NOVI DETALJI O ZDRAVSTVENOM STANJU TIJANE KULIĆ: Zadesio ih je PREOKRET, MARIJA SVE OTKRILA! (FOTO)

Autor: Vladan MIŠIĆ

Zadruga

09.05.2022

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić se oglasila i otkrila da je Tijana puštena kući iz bolnice!

NOVI DETALJI O ZDRAVSTVENOM STANJU TIJANE KULIĆ:  Zadesio ih je PREOKRET, MARIJA SVE OTKRILA! (FOTO)

Foto: printscreen/TVPink

Marija Kulić

U saobraćajnoj nesreći koja se u subotu dogodila u Nišu u Dušanovoj ulici, kada se automobil marke ''Audi'' zakucao u zid jedne prodavnice, povređen je vozač i sestra Miljane Kulić, Tijana Kulić.

Naime, ona je bila u automobilu marke ''Audi'' kojim je upravljao Nišlija M.Z. (34), koji je ogromnom brzinom prvo udario taksi vozilo, a potom se zabio u izlog jedne prodavnice. Prilikom udesa je lakše povređen i taksista. Mlađana Tijana je ostala u bolnici na daljem lečenju, a sada smo otkrili nove detalje.

Republika

Foto: ticakulic

Tijana Kulić

 

Danas smo kontaktirali Mariju Kulić povodom novih infomacija o stanju njene ćerke Tijane i Marija je samo kratko odgovorila: 

- Izašla je - izjavila je kratko Marija i spustila slušalicu, a evidentno je da se desio preokret u roku od jednog dana, te da je Miljanina sestra nakon bolničkog lečenja puštena kući.

Podsetimo juče se Marija oglasila za Republiku i otkrila da je potrešena jer joj je ćerka skroz izlomljena, pa je naglasila da čim sve ovo prođe pustiće je kući:

 - Nisam dobro, mnogo sam potresena i van sebe sam. Ćerka je još u bolnici, prima infuzije i leži. Rame joj je polomljeno, pa je u gipsu. Biće u bolnici do kontrolnog skenera kako bi se utvrdilo da nema još nekih povreda koje se okom ne vide. Noćas sam bila u bolnici, sada ide Ana, ja moram da čuvam Željka. Čule smo se telefonom, u velikom je šoku i ne seća se događaja niti kako se sve odigralo. Svi drugovi u kolima su povređeni, u pitanju su prelomi. Dobro je što je ovako, moglo je i gore da bude, ovo će da prođe i pustiće je kući - rekla je Marija Kulić za Republiku juče.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Željko

09.05.2022 18:06

Kulići sve lažu.