TUŽAN PRIZOR POKOJNOG OCA DINA DIZDAREVIĆA: Snimak koji je POTRESAO CELOKUPNU JAVNOST! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

07.05.2022

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dinova sestra Dijana rastužila je javnost slikama njihovog pokojnog oca!

TUŽAN PRIZOR POKOJNOG OCA DINA DIZDAREVIĆA: Snimak koji je POTRESAO CELOKUPNU JAVNOST! (VIDEO)

Foto: printscreen rtv pink

Dino Dizdarević

Dinu Dizdareviću je pre par nedelja preminuo otac Sejad koji je zadrugara i njegovu sestru Dijanu potpuno slomio i ostavio neutešne. Nakon što je priču o majci koja ih je napustila izneo u javnost, Dino je govorio u rijalitiju da im je otac bio sve, najveća podrška u životu.

Njegova iznenadna smrt je celu porodicu potresla, te je Dizdarević napustio rijaliti i otišao na sahranu, da se posleddnji put oprosti od Sejada, a kad se potom vratio krivio je sebe zbog tragedije jer je smatrao da je on svojim učešćem, kao i njegova svađa sa Osmakčićem umnogome doprinela očevom već ugroženom zdravstvenom stanju.

Republika

Foto: printscreen

Sestra Dina Dizdarevića, Dijana

 

Sa druge strane njegova sestra Dijana se povukla sa društvenih mreža i od smrti oca više ne objavljuje postove na Tik Toku, dok njeni pratioci to maksimalno poštuju i učestvuju u njenom bolu.

Sad je Dijana odlučila da objavi video u spomen na pokojnog oca gde je podelila fotografije sa njim, kao i sliku groba prekrivenog cvećem, te je potresla celokupnu javnost tužnim prizorom, a komentari podrške su se nizali.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading