Oglasio se BIVŠI dečko Miljane Kulić, nakon što je otkrila da je TRUDNA: Ove reči će je RASPLAKATI kada bude saznala! (FOTO)

Autor:

Zadruga

04.05.2022

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši dečko Miljane Kulić Danijel Višić se oglasio na Instagram profilu.

Oglasio se BIVŠI dečko Miljane Kulić, nakon što je otkrila da je TRUDNA: Ove reči će je RASPLAKATI kada bude saznala! (FOTO)

Foto: Instagram.com

U jeku skandala zbog trudnoće Miljane Kulić, svi željno iščekuju reakciju njene majke Marije Kulić, a za to vreme njen biviši dečko Danijel Višić pobrao je sve simpatije na Instagram profilu zbog statusa koji je napisao. 

Republika

Foto: Privatna arhiva

Danijel Višić Instagram

 

Iako su mnogi protumačili da nije baš slučajnost da u ovom trenutku Danijel objavi ovaj stori, on nije želeo da jasno otkrije na koga je tačno ciljao. Međutim, po rečima se može zaključiti da je u pitanju Kulićeva, budući da je ona neko ko trenutno prolazi kroz ljubavni brodolom kako sa Nenadom Macanovićem Bebicom, tako i sa još jednim bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom

Republika

Foto: instagram.com

Danijel Višić i Miljana Kulić

 

No, dok ne bude bilo sve isterano na čistac, osvrnimo se na status koji je Višić objavio na Instagram profilu. Naime, Danijel je stao u zaštitu žena, pa je udario na muškarce koji su ikad dignuli ruku na pripadnice lepšeg i nežnijeg pola. 

Republika

Foto: youtube printscreen

Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola i Nenad Macanović Bebica

 

- Ženu treba maziti, paziti, čuvati i voleti, jer žene su najlepše biće na svetu. Neke su bolje, neke lošije, sami biramo! - napisao je Danijel na Instagram profilu. 

Republika

Foto: Instagram.com

Danijel Višić Instagram

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading