Janjuš PRESEKAO, pa pozvao Sandru na POMIRENJE, procurila FOTKA iz telefona: Maja Marinković pala u DRUGI PLAN, ona je FALSIFIKAT?

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

04.05.2022

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika.rs došao je do fotografije Marka Janjuševića Janjuš i Sandre Čaprić nakon sinoćnog pomirenja.

Janjuš PRESEKAO, pa pozvao Sandru na POMIRENJE, procurila FOTKA iz telefona: Maja Marinković pala u DRUGI PLAN, ona je FALSIFIKAT?

Foto: ST/ V. Lukić, P. Divac, Instagram.com

Sandra Čaprić, Maja Marinković, Marko Janjušević Janjuš

Pevačica i bivša zadrugarka Sandra Čaprić po izlasku iz rijalitija ,,Zadruga 5" posvađala se sa diskvalifikovanim zadrugarom Markom Janjuševićem Janjušem i to zato što je procurio snimak na kom se provodi u jednom prestoničkom klubu sa bivšom devojkom Majom Marinković

Republika

Foto: Instagram.com

Sandra Čaprić i Marko Janjušević Janjuš i Maja Marinković

 

Portal Republika.rs došao je do prepiski Baneta Đokića i Janjuša, u kojima diskvalifikovani zadrugar najstrašnije vređa Čaprićevu, što možete detaljnije pogledati klikom OVDE.

Međutim, izgleda da se prošle noći sve preokrenulo, pa su naša nova saznanja da su Sandra i Janjuš obnovili prijateljstvo i zakopali ratne sekire. Naime, portal Republika.rs došao je do fotografije Sandre i Janjuša iz noćnog života, a izvor koji nam je poslao fotografiju otkrio nam je šta se sve desilo prošle noći. 

Republika

Foto: Privatna arhiva, Instagram.com

Bane Đokić i Marko Janjušević Janjuš i Maja Marinković

 

- Janjuš je došao sam, a onda su u nekom trenutku pre ponoći došli Sandra i Bane i seli sa njim. Dugo su pričali, pričali, baš su bili ozbiljni, a onda su u jednom trenutku počeli da se smeju, pa mi je jasno da su zakopali ratne sekire, odnosno da su se pomirili. Pominjali su i Maju, ali što se kaže, ispade da je Sandra ipak original, a da je Maja njen falsifikat, ono što su i pričali u rijalitiju. Bili su neko vreme zajedno, nisam video da su bili sad nešto preterano prisni Sandra i Janjuš, standardno druženje, e sad da li će doći do nečega, ne znam. Posle tipa sat vremena Bane i Sandra su otišli, a Janjuš je ostao tu sa društvom nekim - govori izvor za Republika.rs. 

Pozvali smo Sandru kako bi nam prokomentarisala ovu fotografiju, a ona je za portal Republika.rs poručila samo jedno:

- Istina je, pomirili smo se, on je pozvao Đokića, da bi stupio u kontakt sa mnom, Bane i ja smo otišli da se vidimo sa njim, popričali smo o svemu što se desilo, stavili smo tačku na svađu i sve šta se desilo. Jedna je Sandra, original, druge su falsifikat - poručila je Sandra za Republika.rs.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Sandra Čaprić i Marko Janjušević Janjuš pomirenje

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading