"Kretenka me izvređala, gde joj je Čorba?" Janjuš RASKRINKAN do gole kože, došli smo u posed PREPISKI sa Đokićem, izvređao Čaprićevu kao nikad, pa spomenuo Maju! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

04.05.2022

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika.rs došao je u posed prepiski u kojima Marko Janjušević Janjuš vređa pevačicu Sandru Čaprić!

"Kretenka me izvređala, gde joj je Čorba?" Janjuš RASKRINKAN do gole kože, došli smo u posed PREPISKI sa Đokićem, izvređao Čaprićevu kao nikad, pa spomenuo Maju! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva, Instagram.com, Republika.rs

Nakon drame Sandre Čaprić i Marka Janjuševića Janjuša, bivši zadrugar i pevač Bane Đokić izvukao je najdeblji kraj. Naime, poznato je da se Bane oglasio za portal Republika.rs i da nam je ispričao kakve sve pretnje smrću dobija od strane nepoznatih ljudi, koje su upućene pevačici. 

Republika

Foto: Instagram.com

Sandra Čaprić, Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš

 

Međutim, izgleda da se stvar dodatno zakomplikovala. Naime, portal Republika.rs došao je do prepiski Janjuša, u kojima vređa Čaprićevu, a sve vreme govoreći kako on ne zna zbog čega je došlo do ovakvog naglog preokreta u njihovom odnosu, iako je pevačica objasnila da je u pitanju bio revolt, jer je saznala da se Janjušević ponovo provodio sa bivšom devojkom Majom Marinković u prestoničkom noćnom životu. 

 

 

Prepiska Janjuša i Đokića:

- Je l' treba da zovem da sredim nešto? Majke mi, reci ako treba - glasila je prva Janjuševa poruka, nakon Sandrine kazne sa policijom, pa dodaje:

- To je kretenka glupa, bez mozga. Gde joj je Čorba?

- Pita ona gde ti je Maja? - uzvratio je Đokić. 

- Ja ne znam. Kretenka, vide li kako me izvređala iz čista mira, kockar, klošar, zlatna koka, neka, 'alo!

U nastavku možete pogledati kako je izgledala prepiska Janjuša sa Đokićem:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading