Otkrivene POVREDE Dragojevića nakon što je lomio po imanju: Dejan priznao kakvu štetu je napravio na RUKAMA PONOVO! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

04.05.2022

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno sve o povredama Dejana Dragojevića nakon što je lomio na imanju posle raskida sa Aleksandrom Nikolić.

Otkrivene POVREDE Dragojevića nakon što je lomio po imanju: Dejan priznao kakvu štetu je napravio na RUKAMA PONOVO! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Rijaliti par Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević stavili su tačku na vezu, a o tome je danas javno govorila Aleks u emisiji kod Filipa Cara i Nenada Aleksića Ša. Filip je upitao Dejana o njegovim povredama koje su nastale nakon raskida sa Nikolićevom. 

- Ja sam juče primetio da je Dejan imao nešto na ruci, da je razbio ruku, vidimo da niste zajedno, on je bio raspušten na žurki, imao je striptiz na šanku, ali bio je sam - započeo je priču Car, a detaljem o tome da Dragojević ima povrede iznenadio je mnoge.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić Zadruga

 

- Ja se celo jutro sunčam i ne razgovaram o njemu, to su sve gluposti oko kojih se mi stresiramo, ja moram da razmišljam o mojoj majci, kada gleda ono, a verujem da ni njegovima nije lako. Bolje je što se ovo izdešavalo, a to su sitnice od kojih mi pravimo probleme. Ja kada se zaljubim, ja se obesim za nekoga. On se sinoć ponašao kao da mu je prijao naš raskid, njemu je to trebalo, da bi on bio srećan i to je to - rekla je Aleks.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević Zadruga

 

- Ma ljudi on je flertovao se pevačicom, on je njoj uputio mnoge poglede, ja kriva nisam za naš odnos, a on se okrenuo i samo odšetao. Razmišljala sa da mu priđem, ali što bih, da neko želi prišao bi on meni - priznala je ona.

Detaljnije u nastavku. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Dr "Frojd"

04.05.2022 21:05

Decko je psiho jer se stalno samopovredjuje. Kod psihijatra, pod hitno !

Dr "Frojd"

05.05.2022 05:02

Toliko besa , toliko samopovredjivanja, urlanja, lomljave namestaja ...to nije normalno ponasanjr. . To normalan covek ne radi. Potrebno mu je lecenje. Ne cenzurisite.