Dalila htela da Davida STRPA U ZATVOR, nameštala mu PAKAO: Dejan dopuštao bivšoj da mu UNIŠTAVA porodicu bez da mrdne! (FOTO)

Autor:

Zadruga

30.04.2022

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević htela je da vidi Davida Dragojevića iza rešetaka.

Dalila htela da Davida STRPA U ZATVOR, nameštala mu PAKAO: Dejan dopuštao bivšoj da mu UNIŠTAVA porodicu bez da mrdne! (FOTO)

Foto: Printskrin: TV Pink

Dalila Dragojević svoju netrpeljivost prema porodici Dragojević nikada nije krila. Međutim, ne samo da ih nije volela već je, kako mediji pišu, svašta radila kako bi im upropastila život, pa je tako brata bivšeg muža Dejana Dragojevića, Davida Dragojevića htela da uništi.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

David Dragojević

 

Kako prenose mediji, Dalila je htela Davidu posebno da zagorča život, te je na sve načine pokušavala da ga zatvori iza rešetaka, ćeliji, a Dejan je sve vreme, navodno gledao sa strane i ćutao, bez da svoju porodicu uzme u zaštitu. 

Republika

Foto: instagram.com/dalila_dragojevic_official

David Dragojević i Dejan Dragojević

 

- Istina je da je Dalila htela da otera Davida u zatvor, najtužnije od svega je što je Dejan sve to znao i ćutao. Sve joj je smetalo što Dragojevići rade, prijavljivala je inspekciji njihov salon lepote u Veterniku, lokal sa brzom hranom, pa je pretila kako će Davidu poslati inspekcju, jer glumi lažnog nutricionistu, daje ljudima planove ishrane na personalnim treninzima, a nije završio školu za to. Na sve načine je htela da im natovari probleme na vrat, izmišljala neke sulude priče, ali kada je shvatila da od toga nema ništa i da neće dobiti ono što je zamilslila, odustala je. Dejan nikada nije pokušao da odbrani porodicu, ma šta god ona radila on je bio na njenoj strani. Iskreno se nadam da će po izlasku iz rijaliti shvatiti ko je zaista uz njega i da više nikada neće okrenuti leđa porodici zbog neke žene - kaže za Svet izvor blizak porodici Dragojević. 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dr "Frojd"

30.04.2022 05:13

Ako je to radila , onda je ona jedna sujetna , zla, osvetoljubiva , pretenciozna , egocentricna , ludaca . On ako je sve to znao sta zenturaca radi njegovoj porodici , a nista nije preduzimao da je spreci, onda je on jedno jogunasto, pohlebno , sujetno, samozivo g..... Nije sin, nije brat , on je g.... ! Oboje su fuj !