Dejan Dragojević morao da NAPUSTI Zadrugu zbog TEŠKE BOLESTI? Dijagnostikovana mu je OPASNA BOLJKA, porodica mu je u strahu?

Autor:

Zadruga

25.04.2022

07:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević ima sve simptome teške bolesti, tvrdi izvor!

Dejan Dragojević morao da NAPUSTI Zadrugu zbog TEŠKE BOLESTI? Dijagnostikovana mu je OPASNA BOLJKA, porodica mu je u strahu?

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejanu Dragojeviću je navodno ugroženo zdravlje, kako tvrdi izvo za medije. Naime, Dejan je pre osam meseci uplovio u turbulentnu avanturu, tokom koje je izgubio pored supruge Dalile Dragojević, koja ga je prevarila sa Filipom Carem, izgubio je i dosta živaca, pa je nekoliko puta nasilno sebi nanosio teške povrede od toga da je slomio ruku, pa sve do toga da je o glavu polupao nekoliko staklenih čaša. 

Sada se otkriva i sa čime se Dragojević suočava i koliko mu je zdravlje ugroženo. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Dalila i Dejan Dragojević razvod

 

- Dekiju su ustanovili da ima anksioznost i to onu postraumatsku. Iako to zvuči bezazleno, zapravo uopšte nije, pogotovo kada se to stanje zanemari i ne uzima se odgovarajuća terapija. Međutim, Dejan ne želi da uzima prepisane lekove i samim tim, problem se iz dana u dan pogoršava. Lekari su mu zabrinuto rekli da ne može da očekuje poboljšanje ako se ne pridržava saveta, takođe se plaše da zbog ovog poremećaja, koji je kod njega i više nego izražen, ne naudi sebi. Anksioznost dovodi do problema u svakodnevnom funkcionisanju, utiče na kvalitet života i međuljudske odnose. pacijenti imaju napade panike, uznemireni su bez razloga i mogu se javiti gušenja. Ovo psihičko oboljenje može da ima posledice i na telesno zdravlje, nastaju problemi sa varenjem, visok krvni pritisak, čir, glavobolje, u nekim slučajevima i infarkt. To što je on mnoga osećanja potiskivao u sebi, uzrok je njegovog trenutnog stanja. Odlučio je da se ne žali cimerima, jer ne želi da ga dodatno sažaljevaju ili da ga opet napadnu kako manipulacijom dolazi do simpatija publike. Jedina osoba kojoj je rekao da su mu dijagnostikovali anksioznost jeste Sandra Rešić. Svako ko gleda rijaliti vidi da se dečko raspada, ne može da se sastavi, potrudi se da se malo podigne, ali realnost ga opet spuca u glavu. I dok on iskreno pati i guta knedle u sebi, jop ga optužuju da se folira i da sakuplja glasove - kaže za Svet dobro obavešten izvor i dodaje:

Republika

Foto: Instragram Printscreen

Dalila i Dejan Dragojević Instagram

 

- Dejanova porodica je jako uplašena za njegovo zdravlje, mole se samo da izađe živ i zdrav iz rijalitija. Ne mogu da ga gledaju kako se raspada. Mama Biljana za sve krivi Dalilu i koliko god da joj je teško da gleda kako njeno dete pati, sa druge strane je srećna što se sve ovako izdešavalo jer smatra da je njen sin bio u sekti, a ne u braku. Biljanin najveći strah jeste da se Dejan ne pomiri sa bivšom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Slavko

25.04.2022 07:35

Preterujete. Ima nas milion sa anksiozom i živimo normalno, sa lekovima ili bez njih.

Odgovori 24 1
psihijatar

25.04.2022 12:46

Aaaaaaaaaaaaaa, hoćete parice? E, pa, ne može baš da padne sa neba, mnogi izgube zdravlje zbog njih, a mnogi smo zdravi i srećni, nemamo ih

Odgovori 11 2