Vaskrs u porodici Kulić sa unukom Željkom: Marija i Siniša priredili NEVEROVATNO iznenađenje za Miljaninog sina, otkrivamo šta se sve desilo u njihovom domu! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

25.04.2022

06:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za portal Republika.rs oglasio se najbliži prijatelj porodice Kulić i otkrio nam je kako su Marija i Siniša proveli Vaskrs sa unukom Željkom!

Vaskrs u porodici Kulić sa unukom Željkom: Marija i Siniša priredili NEVEROVATNO iznenađenje za Miljaninog sina, otkrivamo šta se sve desilo u njihovom domu! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Tokom jučerašnjeg dana na najveći hrišćanski praznik Vaskrs u porodici Kulić u Nišu održala se pravi tradicija. Supružnici Marija i Siniša Kulić svog unuka prvenca Željka Kulića poveli su na jutarnju liturgiju u crkvu, gde su pronašli mir za sve probleme koji su ih snašli. Oni su se sredili i sa unukom prošetali Nišem. 

 

I dok njihova ćerka Miljana Kulić dane provodi u rijalitiju ,,Zadruga 5" kidajući sebi živce zbog ljubavnih problema, u njenom porodičnom domu vladala je prava topla idila. Marija je na Instagram profilu podelila par kadrova kako je izgledala vaskršnja dekoracija, a portal Republika.rs saznao je i kako su Kulići proveli Vaskrs. 

Republika

Foto: Instagram.com

Marija i Siniša Kulić sa unukom Željkom Kulićem u crkvi

 

- Marija i Siniša vole tradiciju, pobožni su i redovno odlaze u crkvu na liturgiju, ovog puta im je zadovoljstvo što su poveli i unuka, koji je centar njihovog sveta i interesovanja i veoma su mu požrtovavi. Marija se trudi da Željku prenese celu porodičnu tradiciju koju oni poštuju, kako bi on mogao to da nastavi. Išli su u crkvu ujutru, pa su kasnije otišli na porodični ručak, Željko je dobio poklon, došao mu je vaskršnji zeka, oduševio se poklon, to je igračka koju je on dugo želeo da ima. Nakon ručka su uživali, Marija je poznata kao žena koja voli veselja, voli da se opusti i igrala se sa unukom, Siniša je odmarao. Trude se da koliko god mogu održe porodicu na okupu, ali najviše vole kada provode vreme sa Željkom - govori blizak izvor porodici Kulić za Republika.rs i dodaje:

Republika

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Marija Kulić

 

- Marija voli da ide u crkvu, tu pronalazi što se kaže mir, spasenje za dušu. Nije da ide samo za praznike, kao mnogi, ona kad god oseti potrebu ode da zapali sveću, da se pomoli. Nakon svega što je prošla i sa Sinišom, ali i sa njom, veru i ozdravljenje je pronašla u molitvi i to joj puno pomaže da nastavi dalje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Dr "Frojd"

25.04.2022 07:15

Vest ? Boze sacuvaj o kojim likovima nam ispirate mozak .

Odgovori 10 1
psihijatar

25.04.2022 12:49

@Dr "Frojd" - Još, kao, oni religiozni, idu na Liturgije??? Jadni bezbožnici, psuju kunu, nevaspitani, pogani, zli, vidi im se u očima koliko besa, srdđbe, zavisti u njima, užasno!