Bebici je potrebna STRUČNA POMOĆ: Osman Karić osuo PALJBU po Miljani Kulić i njenom dečku, a onda je otkrio i RAZLOG njihovih SVAĐA!

Autor:

Zadruga

09.04.2022

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti tata, Osman Karić, je bez dlake na jeziku komentarisao aktuelni trougao Miljana Kulić, Nenad Macanović i Lazar Čolić Zola.

Bebici je potrebna STRUČNA POMOĆ: Osman Karić osuo PALJBU po Miljani Kulić i njenom dečku, a onda je otkrio i RAZLOG njihovih SVAĐA!

Foto: ST/REPUBLIKA

Miljana Kulić je napravila pravu pometnju kada se vratila na velelepno imanje sa dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom, a njih dvoje svaki dan imaju rasprave iz kojih možemo da čujemo nove detalje iz njihovih života.

Republika

Foto: Instagram.com

Osman Karić Zadruga 5

Tokom emisije "Gledanje snimaka", Miljana je istakla da joj je Bebica pretio i da je povezan sa Belivukom, a sada se oglasio i Osman Karić, koji je bez dlake na jeziku komentarisao o ovoj situaciji:

Republika

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Osman Karić o Miljani Kulić

- Pratim svaku situaciju u Zadruzi pa samim tim i situaciju koju nisam mogao da propustim, svadju Miljane Kulić i njenog "izabranika". Kad kazem "njenog izabranika" ne mislim na Zolu već na izabranika Marije Kulić, majke Miljane koja svom detetu misli najbolje a to je Bebica Macanović. Razlog čestih svadja izmedju njih je baš taj, što Miljana ne voli Bebicu na način na koji voli Zolu, već na neki sažaljiv način i zbog svega što joj Bebica u ovom trenutku kada je u kolicima pruža - priča Osman i dodaje:

Republika

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Osman Karić o Nenadu Macanoviću Bebici

- Mislim da je "bebica" tri u jedan, patološki voli, patološki vara i patoloski laže, sve to radi sa lakoćom jer je i on sam ubedjen u svoju laž kao i istinu. Ne treba mu zameriti, treba mu pomoći i poslati ga u neku ustanovu gde će mu stručna lica pomoći. Jednostavno mislim da čovek koji može da ne vidja svoju decu, ne može voleti nikog pa ni dete Miljane. To bi trebalo da zna i majka Miljane, a ne da se koristi krilaticom "svaki sledeci, bolji je od Zole" - izjavio je Osman za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Blanki

09.04.2022 15:59

Sram vas bilo, sve! Ko zna zašto on ne vdja svoju decu, ko zna zašto on govori ovo ili ono, ko zna !? On je dostojanstven i neće da govori o sebi ! Nije ni mislio da će iznositi svoj "prljav veš", da će nekoga da interesuje ON! Došao je zbog ovog krompira u grlu, zaljubio se, nije ni sanjao šta će ga snaći! Koliko njih, tamo koji godinama džudže po raznim rijalitima zna kako da se ponaša kada ga snadje nešto neočekivano !? Šta ima da kopate po tudjim životima !? nije došao zbog sebe, nije mislio da će postati ON nekome zanimljiv. A, već se našli sudije i dželati, zar ne ? Zavirite malo u svoježivote ! To naročito važi i za nadobudnog voditelja !