Zadrugarkina drugarica RAZVEZALA JEZIK: Evo da li je RAZOČARANA što je Šarac u šemi sa OŽENJENIM GRUJOM

Autor:

Zadruga

09.04.2022

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za portal Republika, oglasila se Mimina drugarica

Zadrugarkina drugarica RAZVEZALA JEZIK: Evo da li je RAZOČARANA što je Šarac u šemi sa OŽENJENIM GRUJOM

Foto: Republika.rs

jakak

Milana Mima Šarac je u rijalitiju ušla u šemu sa oženjenim zadrugarom Nikolom Grujićem, i mnogi smatraju da je tek tada privukla pažnju na sebe. Njena drugarica Dragana se druži i sa Sanjom Grujić, te je prokomentarisala ove zadrugarke.

Foto: Instagram

Milana Mima Šarac u crvenom, iza Sanja Grujić

- Poznavala sam Sanju i Mimu pre Zadruge, a kada su ušle u rijaliti, delovale su mi povučeno, nisu se nešto isticale, ali kako je vreme odmicalo sve mi je bilo jasno. Mima je meni i pre Zadruge govorila o mnogim zadrugarima, ali mi nikada nije spomenula Gruju, tako da ne znam šta joj se desilo, ali to je katastrofa. Ja nju ne krivim ništa, ona nije njega naterala da uđe u vezu sa njim, katastrofa je što je on sebi to dozvolio, posle je ponižavao, pa je l' to muškarac? Naravno da nije! Zamislite onda tek šta je radio svojoj supruzi, kada je ovo radio Mimi, pa šta je ona mislila, da će i njom biti veran, ako nije svojoj ženi, zar će Mimi biti? - govori Dragana za Republika.rs i dodaje:

Foto: Instagram

Milana Mima Šarac i Nikola Grujić su u zabranjenoj vezi

Ja sam izlazila sa Sanjom i Mimom, oko nas su uvek bili dobri frajeri, ono, što bi rekli odvaljeni od stene, stvarno kršni likovi. Mi smo mlade devojke, volimo noćni život, provod, ne znam šta je problem, pa ko danas ne voli? Te priče za prostituciju, mislim, dajte ljudi, dokle više? Svaka devojka koja ima silikone je po difoltu prostitutka, ku*va? Ma, i da jeste, šta je to vaš problem? Je l' vama ide iz džepa to? Ne ide, o čemu se tu radi? Jako se iznerviram kada se priča o tome, zato me to i nervira sada kada pričamo o tome. Volela bih i ja da uđem unutra, pa da im pokažem ko je prostitutka, toliko u Zadruzi ima smernih, dobrih, ćutljivih, a da vidite šta rade napolju tek, pa to nikada ne biste poverovali, i pevačice i ovakve, i onakve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading