Milica je NEPREDVIDIVA: Nakon što je Mini SASULA U LICE SVE, usledio je OBRT: Zadrugarka se ZAIGRALA U RIJALITIJU

Autor:

Zadruga

09.04.2022

06:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Veselinović je iznendaila postupkom, evo šta je uradila Mini Vrbaški

Milica je NEPREDVIDIVA: Nakon što je Mini SASULA U LICE SVE, usledio je OBRT: Zadrugarka se ZAIGRALA U RIJALITIJU

Foto: printscreen rtv pink

sadd

Varnice između Milice Veselinović i Mine Vrbaški su sve učestalije, ali sinoć tokom nominacija usledio je šokantan obrt.

Ja sam Minu spominjala dok nije došla, ali da nisam čula ono što se dešavalo u njihovom odnosu, možda bi joj i poverovala. Meni nije jasno kako ona sada govori da je došla da ga spasi, a ona ga je upropastila - rekla je Milica.

Foto: printscreen rtv pink

Milica Veselinović razgovara sa Minom Vrbaški

Ja mislim da je on nju prognozirao kao ja njega. Ti Milice nisi glupa ti možeš sama da proceniš neke stvari - rekla je Mina, pa se obratila Mensuru koji je sve vreme govorio Milici da ne priča sa Minom.

- Dovoljno je on nju programirao, i on je vršio sam pritisak na nju, a zato se ti sada hladiš i sada si ravna linija - odbrusila je Vrbaški.

Foto: printscreen rtv pink

Mina Vrbaški sluša svoju rivalku Milicu Veselinović

Nije on mene sputavao, ja jesam takva. Ja sam samo poslušala da ne budem drska i bezobrazna sa njim, sve ostalo sam radila na svoju ruku. On meni nije pričao samo loše o tebi. On je mene provocirao sa tobom, pa je govorio da si zlato e onda sam mu ja odgovorala. Ti mene skeniraš konstantno, ti imaš moć manipulacije, dobro glumiš, manipulator si, podmukla, a došla si isklučivo da bi poljuljala taj odnos - kaže Milica.

Milice, skrati malo, pričaš ovde o meni! - povikao je Mensur Ajdarpašić.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mensur Ajdarpašić i Milica Veselinović su u vezi

Ma pusti me da komentarišem. Mina ti si rekla da možeš da napraviš karambol, a u subotu si rekla da nećeš. Ja znam da se odbranim, i znam mnogo toga da kažem, drugčije sam sve razmišljala. Ja sam čula da ti imaš sve i svašta da kažeš, a ovde ćutiš - rekla je Milica.

A što ti mene vidiš tako, ne znaš me - kaže Milica.

Foto: printscreen rtv pink

Mina Vrbaški je bivša devojka Mensura Ajdarpašića

Ona je meni previše mirna, sve radi indirektno, a nisi došla iz dobre namere, ti imaš sve u glavi, svaki dan isplaniran. Mina je sposobna za sve, ali ja neću da kometarišem nju kao ličnost, a ovde svako ima svoju prošlost iza sebe, i ja sam tu, ja sam rekla dovoljno - rekla je MIlica i na kraju ipak nominovala Filipa umesto Milice:

- Što se tiče FIlipa, o njemu nemam lepo mišljenje, zna on sam šta radi, a za razliku od nega, Dalila je iskrena, ona ne bira trenutak, a ona je taj koji gleda njoj sve da zameri, a iz kog razloga samo on zna. Ostavljam Minu, a šaljem Filipa.

Foto: printscreen rtv pink

Filip Car zadrugar

Car je morao da odbrusi Milici:

Što se tiče Milice, ja sam uvek bio korektan prema njoj, a ona je mene prozivala više puta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading