Maja Marinković ostala ZATEČENA nakon Mladenove svadbe: Malo mi je ČUDNO što nisam POZVANA!

Autor:

Zadruga

02.04.2022

18:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković je otkrila da joj je čudno što nije pozvana na svadbu Mladena Vuletića i Jelene Pešić, obzirom da su njih dve prijateljice.

Maja Marinković ostala ZATEČENA nakon Mladenove svadbe: Malo mi je ČUDNO što nisam POZVANA!

Foto: ATA Images

Mladen Vuletić i Jelena Pešić su danas stali na ludi kamen u jednom beogradskom restoranu, a na slavlju su bili mnogobrojni rijaliti igrači.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com/premijera

Maja Marinković, bivša zadrugarka

Međutim, Mladenova bivša devojka, Maja Marinković, nije prisustvovala ovom veselju, a sada je rešila da progovori i da otkrije zašto nije bila pozvana:

Republika

Foto: Republika.rs

Maja Marinković, bivša zadrugarka

- Mladencima želim sreću i sve najlepše. Drago mi je što se Mladen oženio, mi smo bili davno zajedno. Ako su oni pronašli sreću i ako smatraju da su jedno za drugo, ja im želim sve najlepše. Jelena je moja drugarica i možda mi je iz tog razloga bilo malo čudno što ja nisam pozvana, ali dobro, ipak sam bivša, pa je možda to jedan od razloga, ali ja im svakako ovim putem šaljem tople čestitke i svu sreću u daljoj budućnosti - rekla je Maja za Informer, koja je potom otkrila i da li planira da sr vrati kao ravnopravni takmičar u "Zadrugu 5".

Republika

Foto: Republika.rs

Mladen Vuletić i Jelena Pešić svadba

- Super mi je na slobodi, tako da tu ništa ne bih menjala. Ispunjena sam na svim poljima i emotivno, tako da sloboda je definitivno nešto što mi prija - otkrila je Maja, piše Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Rumenka

02.04.2022 19:11

Tebe će policija da pozove,devojke tvog kalibra sada vataju.