Oglasio se Minin bivši dečko koga povezuju sa Aleksandrom Nikolić: Luka BESAN, evo šta kaže o Aleks, a onda je SPOMENUO VRBAŠKI!

Autor: Vladan Mišić

Zadruga

02.04.2022

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Nikolić je za portal Republika.rs otkrio u kakvim je uopšte odnosima sa Aleks Nikolić, a dotakao se i bivše, Mine Vrbaški.

Oglasio se Minin bivši dečko koga povezuju sa Aleksandrom Nikolić: Luka BESAN, evo šta kaže o Aleks, a onda je SPOMENUO VRBAŠKI!

Foto: Foto instagram, e-stock/Č.VUKOJIČIĆ, ST/D.KADIĆ

Aleks luka mina

Bivši dečko Mine Vrbaški, Luka Nikolić, razbesneo se nakon glasina da je bio u nekoj šemi sa Mininom rijaliti koleginiciom iz Zadruge 5, Aleksandrom Nikolić

Foto: E-stock/Č.Vukojičić

Aleksandra Nikolić zadrugarka

Luka je ovu priču oštro demantovao na svom Instagramu, a zatim je za Republika.rs objasnio o čemu se radi, te opleo po pripadnicima čaršije, koji ga spajaju sa devojkom aktuelnog zadrugara Dejana Dragojevića.

Luka se dotakao i bivše partnerke koja je odskoro u rijalitiju, Mine Vrbaški.

Republika

Foto: E-stock/Č.Vukojičić

Mina Vrbaški je ranije bila u vezi sa Lukom

- Gomila nepromišljenih idiota, koji moje ime blate i pričaju razne gluposti, a ni u kakvoj priči nisam bio sa Aleks, jednom sam je video u životu i to u društvu u kom je bila i Mina tad…o Mini ne želim ni da pricam, o bivšima sve najbolje - napisao nam je Luka u poruci.

Foto: Foto instagram

Luka Nikolić demantuje priču da je bio sa Aleks

Na naše pitanje kakav mu je sada emotivni status, kao i da li je u vezi sa nekom devojkom iz sveta šou biznisa, ili mu je neka od njih prilazila s obzirom da uživa popularnost na Instagramu i odnedavno je njegovo ime u medijima, Luka je za naš portal odgovorio:

- Vidi imam devojku ali nema veze s tim svetom, to je za mene polusvet u kom sam bio do pre koji mesec iz kog sam jedva izasao… tako da hvala Bogu idem dalje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Dr "Frojd"

02.04.2022 13:25

Ova Mina je pokazala u rijalitiju sa koliko je partnera imala sex, a laze vise i gore od Miljane. Zakacila se za Aleks kao pijavica i tako pravi pricu. Kada je tako " inteligentna ", neka "udari" na Sanju ili na Dalilu ako sme . Cvrc Milojkon. !