Aleksandra otkriva da je Dejan nasilan prema njoj: "Štipa me ispod pokrivača, steže za vilicu..." Zadrugarka frapirala, evo JEZIVIH DETALJA

Autor: G.D.

Zadruga

02.04.2022

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić brutalno je opisala detalje odnosa sa Dejanom Dragojevićem.

Aleksandra otkriva da je Dejan nasilan prema njoj: "Štipa me ispod pokrivača, steže za vilicu..." Zadrugarka frapirala, evo JEZIVIH DETALJA

Foto: ATA Images, Instagram

Zadrugarka Aleksandra Nikolić iznela je šokantne detalje odnosa s Dejanom Dragojevićem, pa je sada ispričala da je on fizički zlostavlja ispod pokrivača da kamere ne bi sve zabeležile. Nakon što su cele nedelje imali rasprave i svađe, te nijedno ni drugo nisu srećni ni zadovoljni u ovom odnosu, starleta je za crnim stolom otkrila da je Dejan u krevetu šutira, štipa, udara pesnicama i zlostavlja, ali da to perfidno radi.

Foto: E-Stock/Č.Vukojičić

Aleksandra Nikolić zadrugarka

- On mene muči i maltretira svakodnevno. Pustim ga da se iživi kada je loše, ali više ne mogu ništa da trpim. Naišao mi je takav period da psihički nisam najbolje i on utiče na to. To su neke stvari koje meni smetaju u našem odnosu i onda nemam želju da ustanem iz kreveta. Štipa me ispod pokrivača i pljeska me po obrazima, steže za vilicu. Šutirao me je nekoliko puta i udarao pesnicama, ali ćutim. Smeta mu kako sam obučena - rekla je Aleksandra, a njene reči su šokirale zadrugare.

Posle njenog izlaganja Dragojević je odmah ustao da bi se odbranio.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević Aleksandrin dečko

- Ja je gurkam kad vidim da se provokativno obuče, pa joj na sve strane ispadaju si*e. Neću da se svađam s njom, nije mi to poenta. Tačno je da nam je odnos turbulentan, da se svađamo i bijemo non-stop, ali to je iz ljubavi. Meni je glupo da sedim pored nje i da gledam kako joj muškarci gledaju u si*e dok pričamo ili jedemo. Nije tačno da sam je šutirao, malo je ćušnem, ali to je samo da bi naučila da ućuti kad treba - pričao je Dejan.

Aleks umalo nije zaplakala posle Dejanovih reči, pa je priznala da se oseća pogubljeno:

- Nisam svoja u poslednje vreme, ne znam šta mi se dešava. Maksimalno sam se posvetila Dejanu, ali sam u celoj priči izgubila sebe. U suštini, treba da me prihvati takvu kakva jesam. Zna da nisam normalna, ali šta ću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Kaja

02.04.2022 11:01

Ova devojka bi da glumi Maju Marinković ali, ne leži joj to. Kod Maje je sve to urođeno, prirodno, spontano, to je Maja. Aleksandra čak promaši gde treba da mijauče i, to je samo Maja znala da izludi Janjuša sa maukanjem. Kod Aleksandre i jeste glavni problem Janjuš, ona bi sutra prodala Dejana za samo jedno Janjuševo obećanje da će biti skupa. Ali, Janjuša to ne zanima kao ni prošle godine. Maja je prošle godine "umirila" Aleks i nije bez razloga nazvala je Silvanom, a o.ve godine je Dalili pokazala koliko joj je jaka kosmička ljubav. I Dalila i Aleksandra imaju kompleks Maje, zato žele njene bivše muškarce, zato kopiraju Maju u odevanju, mauču, počele su i da štipaju a Aleksandra pokušava i sa lažnim svađama sa Dejanom zato što misli da to taki treba jer se i Maja svađala. Dalila je lukava, dosta stvari može i prikriti, izmanipulisati, slagati a da ne trepne dok, Aleksandra je malo tupava i sve se razotkrije u sekundi. Dajte nam Maju da bude malo zabave, Mina je odradila svoj zadatak, Mensur je poljuljan ali mu radi inat a Milica se svojom histerijom zgadila svima. Da li je njena majka svesna šta je odgojila i dozvolila detetu od 17 godina i takvu je poslala u rijaliti? Da li je Milica u svojoj kući gledala da se ljubav šamara, grebe, vrišti... Rečnik devojčice od 17 godina sa svim onim psovkama i izrazima ja sam do sada čula sami kod Dalile i Milice. Ko želi jednog dana imati takvu ženu, majku, snahu.. zaovu, ujnu ili strinu... ?Hvala, ali ja ne!