Miljana PRIZNALA: Nenadovi roditelji nas ne podržavaju! Kulićeva otkrila detalje Bebicinog života: ISTINA JE DA NE VIĐA DECU!

Autor:

Zadruga

31.03.2022

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić otkrila istinu o Nenadovoj porodici.

Miljana PRIZNALA: Nenadovi roditelji nas ne podržavaju! Kulićeva otkrila detalje Bebicinog života: ISTINA JE DA NE VIĐA DECU!

Foto: e-stock/K.SULEJMANOVIĆ, printscreen rtv pink

Miljana Kulić Bebica Macanović

Tokom emisije ''Pitanja gledalaca'', jedno od pitanja je bilo upućeno MIljani Kulić, a ticalo se njenog odnosa sa Nenadom Macanovićem i kako može da bude sigurna da nije sa njom zbog para.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official/ printscreen

Milan Milošević Pitanja gledalaca

- Videla sam gde živi, videla sam da je to njihova zgrada gde oni žive svi. Mi smo živeli u trećem stanu. Dok sam bila sa njim, dinara nisam potrošila. Za mesečnicu sam dobila sto i jednu ružu. Uvek je imao novac, zarađivao i radio. Onda sam ja ušla ovde i zamolila njega da i on uđe ovde. Uvek ću se plašiti da ne ostanem bez njega. Njegovi roditelji me nisu prihvatili, oca nisam upoznala. Majka me prihvatila kada sam bila u gostima. Nenad nije hteo da mi prizna da njegova majka nije za našu vezu. Onda je on išao protiv svih, ja sam mu zamerala kada nije zvao majku, da pozove njegovu majku - rekla je Miljana, pa dodala:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić o Nenadu Macanoviću

- Od kako nas je paparaco pratio, onda se njegova žena prepala i nije mu dala da viđa decu, jer ne želi da mu deca budu medijski eksponirana. Ja sam rekla da je u pravu, i od tada ne viđa svoju decu. On je meni rekao da neće da dozvoli sebi da ga neko uslovljava i ucenjuje i da neće da pozove tu ženu. I da on neće da zove decu ako treba i dve godine, zbog ucene. Sve se to desilo, to je uticalo na mene napolju. Zato sam ja pitala ženu šta je problem, tačnije, njegovu majku sam pitala. Oni su mene obožavali, ja ih razumem. Ja sam ovde pokazala jako loše ponašanje. Da sam ja majka, ja bih se zapitala, isto. Ja ga pitam kakav je on čovek kada decu ne zove zbog mene - rekla je Miljana Kulić.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dragon

31.03.2022 15:32

Kakvi ljudi mogu Miljanu da ne podržavaju? Svašta čovek čuje.