Nakon HITNE OPERACIJE, oglasio se Deki Pantelić! Voditelj otkrio detalje intervencije: IMAMO ISTE USLOVE KAO I INOSTRANSTVO!

Autor:

Zabava

31.03.2022

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Pantelić se oglasio iz bolniče postelje.

Nakon HITNE OPERACIJE, oglasio se Deki Pantelić! Voditelj otkrio detalje intervencije: IMAMO ISTE USLOVE KAO I INOSTRANSTVO!

Foto: printscreen/youtube.com

O zdravlju poznatog voditelja Dejana Pantelića godinama unazad se naširoko govori, a on je pokazao koliki je borac kada je uspeo da pobedi ozbiljnu bolest i sa osmehom se vrati na male ekrane.

Republika

Foto: youtube.com/RTS Tako stoje stvari - Zvanični kanal

Dejan Pantelić hitno operisan

Jutros je javnost ponovo bila zabrinuta, kada je odjeknula vest da je Deki ponovo u bolnici. Na sreću, radilo se o napadu slepog creva, zbog čega je odmah hospitalizovan u novu zgradu Kliničkog centra Srbije gde je operisan, a kako kaže zahvaljujući stručnom timu koji brine o njemu, sve je prošlo u najboljem redu.

- Pacijent kada dodje u ovakav objekat mislim da ozdravi bar jedno pedeset posto ako ne i više procenata. Ovo izgleda svetski. Imamo sam prilike da se lečim u inostranstvu i uvek sam se pitao da li će i Srbija nekada imati ovakve uslove za pacijente - ističe Dejan i dodaje: 

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Dejan Pantelić u bolnici

- Ovo nije scenografija, ovo je bolnica i ja bih voleo da niko nikada ne dođe i da se ne leči, ali situacija je takva da se pacijeniti moraju lečiti i da uvek ima tih situacija. Naravno bez našeg stručnog kadra sve ovo bi bilo nemoguće - zaključio je voditelj za Informer.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading