JEZIVA TUČA Mine i Mensura pre "Zadruge": Ajdarpašić šutirao Vrbaški u stomak, ona izgubila BEBU? Bivši ljubavnici OTVORILI KARTE, nakon ovoga se sve menja!

Autor: Dušan Lukić

Zadruga

29.03.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Vrbaški otkrila je da je njen bivši dečko, Mensur Ajdarpašić bio nasilan prema njoj, a moguće da je tada bila trudna.

JEZIVA TUČA Mine i Mensura pre "Zadruge":  Ajdarpašić šutirao Vrbaški u stomak, ona izgubila BEBU? Bivši ljubavnici OTVORILI KARTE, nakon ovoga se sve menja!

Foto: ST/D.KADIĆ, Republika.rs

Mina Vrbaški otkrila je jezive detalje svađe koju je imala s bivšim dečkom Mensurom Ajdarpašićem dok su bili u vezi, pa je ispričala da su se jednom prilikom potukli toliko da je nekoliko puta šutnuo u stomak i udario pesnicama u glavu. Mina je pred zadrugarima ispričala da je u to vreme sumnjala da je u drugom stanju i da je izgubila bebu posle kobne večeri.

Foto: ST/Dragan Kadić

Mina Vrbaški, zadrugarka

- Najviše sam se uvredio kada mi je stigao jedan snimak sa žurke na kojoj je bila Mina. Družila se s nekim dečkom, ja sam našao broj telefona jednog momka kog sam posle nazvao, on je meni napravio nekoliko snimaka sa splava i to su mi bili dokazi za to šta Mina radi. Kada smo se posle posvađali oko svega toga, ja sam je gurnuo nogama u stomak. Priznajem da sam preterao. Pala mi je klapa i nisam mogao da dođem sebi. To je bilo najmanje što sam mogao da uradim u tom naletu besa - počeo je priču Mensur, a Vrbaški je onda šokirala zadrugare pričom o trudnoći:

Foto: Ognjen Bogdanović

Mensur Ajdarpašić, bivši Minin dečko

- Sve je to OK, jesmo se svađali zbog nekih mojih postupaka, ali zašto ne otkriješ javno zašto sam ja otišla iz Crne Gore? Posvađali smo se, slomila sam ti telefon, a ti si mene udario. Zbog svega ti je dolazio i inspektor na vrata. Ljubomorisao si mi, svađe su nam bile krvave. Nisi me tukao, ali me jesi udarao i šutirao u stomak. U tim trenucima sam se najgore osećala jer sam posumnjala da sam bila u drugom stanju. Imala sam mučnine pre te svađe, nešto se dešavalo s organizmom, pa je moguće da sam bila trudna. Možda sam izgubila bebu, a da to ne znam. Nisam se proveravala i nisam radila nikakve testove. Apsolutno ti ništa nisam pominjala.

Mensur je na celu priču ostao nem, a rasprava se smirila. Ajdarpašić je kasnije devojci Milici Veselinović počeo da prepričava detalje kobne večeri, pa je počeo da se preispituje oko toga da li je Mina zaista bila trudna.

Foto: printscreen rtv pink

Mensur Ajdarpašić i sadašnja devojka Milica Veselinović

- Mina mene predstavlja kao nasilnika, a ona nimalo nije cvećka! Ne znam otkud sad odjednom da priča o trudnoći?! Ispada da je sad kao bila trudna i da sam ja kriv ako je izgubila bebu. To je nemoguće. Priča o tome, a u vreme kad je imala mučnine provodila se, izlazila, pa su mi drugari slali s kim su je sve viđali po gradu. Nešto se tu ne slaže, zato neću ni da se potresam oko ovoga, a nemoj ni ti - pričao je Ajdarpašić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (3)

Loading
Vesna

29.03.2022 19:33

Sta je trazila, to je dobila, nadji Srbina devojko, osvesti se hednom ovco

SvetlanaP

29.03.2022 20:51

@Vesna - A srbin nece da ti gura noge u stomak, nego ce te sravniti sa zemljom.

Komsija21

30.03.2022 08:37

Da nije osman karic razlog... Pitam za druga...