DRŽAVA TUŽI FILIPA CARA! Zbog brutalnog PREMLAĆIVANJA PRETI MU I dve godine ZATVORA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

17.03.2022

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno zašto je Filip Car izveden iz Zadruge krajem februara!

DRŽAVA TUŽI FILIPA CARA! Zbog brutalnog PREMLAĆIVANJA PRETI MU I dve godine ZATVORA! (VIDEO)

Foto: printscreen/TVPink

Filip Car je krajem februara izveden iz "Zadruge", jer je imao zakazano suđenje. Kako je bio otkrio zadrugarima, Car je na ročište išao po tužbi bivšeg zadrugara Ademira Peleša, sa kojim se sukobio na početku pete sezone "Zadruge", a sada se Ademir oglasio i otkrio da suđenje, po njegovoj tužbi, još nije počelo.

- Ništa od povratka, niti ja želim, niti me iko iz produkcije kontaktirao od kako se desilo ono sa Filipom. Suđenje je krenulo, ali mislim da je to što ga država tereti, a naše još nije krenulo, a advokati još nisu upoznati ni sa čime. Koliko sam upoznat to što ga država tereti preti mu kazna zatvora od 6 meseci, do 2 godine, pa ćemo videti šta će biti - rekao je Pele, prenosi Srbija Danas

- Ja sam super, davno se oporavio. Krenuo drugim putem i okrenuo se drugim stvarima u životu, rijaliti me više uopšte ne zanima, niti pratim šta se tamo dešava - rekao je Ademir Peleš.

Podsetimo, Filip Car iz sve snage udario Ademira Peleša i tom prilikom mu polomio vilicu, nakon čega je Peleš hitno hospitalizovan.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Veljko

17.03.2022 11:42

A Car kaže da nikoga nije udario u Zadruzi. Zaboravio.