Marija se JAVNO ODREKLA MIljane! Kulićka u SUZAMA zbog ćerke i Zole: ONA NIJE ZA ŽIVOT!

Autor:

Zadruga

16.03.2022

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić ne želi da čuje za MIljanu, plače zbog Nenada i kune Zolu.

Marija se JAVNO ODREKLA MIljane! Kulićka u SUZAMA zbog ćerke i Zole: ONA NIJE ZA ŽIVOT!

Foto: youtube.com/printscreen

Sinoć su i zadrugari, ali i javnost ostali šokirani potezom Miljane Kulić koja je prišla bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli kako bi rešila neraščićene poslove, tokom razgovora je plakala, grlila ga i mazila i to sve ispred Nenada Macanovića, njenog sadašnjeg dečka.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Miljana Kulić grli Zolu

Nenad je bio očajan kada je shvatio da se emocije nisu ugasile između njegove devojke i njenog bivšeg dečka, te se žestoko naljutio na nju, a Marija Kulić ne krije da je besna na postupke svoje naslednice.

- Apsolutno me više ne interesuje više, apsolutno! Ako je ona ponizila ovog zlatnog dečka na taj način, da ode kod majmuna koji nam je život upropastio svima, najviše njoj i meni, na mene se najviše to odrazilo... Uopšte me više ne interesuje! Ona ovo kad nije cenila, ovakvog momka kao što je Nenad, ona nije za život, verujte mi! Sve živo je izgubila, proneverila, svakog ponizila. Mene pljuvanjem u "Zadruzi", sada Nenada, zbog majmuna koji ne vredi ni za crvljivu šljivu! Mnogo sam se razočarala, Nenada mnogo volim - kaže Marija kroz suze, pa se osvrnula na Nenadovo razočaranje i pretnje da će izaći iz "Zadruge".

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Marija Kulić o MIljaninom ponašanju

- Ne znam šta je pametno, da li da je ostavi u ovakvom stanju... Da nije ovo, ja bih ga podržala da ode, da se ne ponižava, barem ima obaveze, posao napolju. Počeo je da gradi kuću fudbaleru, stao je da bi ušao sa Miljanom u "Zadrugu". Ne mogu da gledam da on trpi poniženje sa njene strane, nije zaslužio. Sada je stavila tačku na sva razočaranja koja je do sada priređivala, pričam vam i teku mi suze, ne plačem zbog nje nego zbog Nenada, da je tako ceni i poštuje. Đubre jedno pokvareno! Bila sam najsrećnija, mislila sam da sam rešila sve probleme svoje kada je Miljana našla Nenada, nikakve druge probleme nisam imala! U životu nisam srela muškarca kao što je on. Ne mogu da se načudim, ovakvu ljubav sa muške strane nisam videla.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Marija Kulić besna i ljuta na MIljanu

Marija je i uporedila bivšeg i sadašnjeg zeta, te jasno stavila do znanja da je za nju Nenad najbolji.

- Kao bog i šeširdžija! Ni u kom smislu ne mogu da se porede - ovaj je najgori, nema goreg od Zole, a ovaj je najbolji - zaključila je Kulićka za Pink.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Dr "Frojd"

16.03.2022 11:57

Ona non- stop gura kcerku u rijalitije da zaradi . I, gde su te zaradjene pare ? Kcerka non -stop laze majku da ne voli " majmuna " . Sve u svemu, , gde je kraj bolesnim ambicijama majke za kcerkinim parama i , gde je kraj kcerkinim lazima , narocito za svoje emocije prema "majmunu" ?

Odgovori 13 5
Aja

16.03.2022 12:55

Marija sinoć laže, psuje Miću a jutros proklinje kćerku Miljanu i kaže da ne zaslužuje više da živi, plače i srami se. Marija nema srama što je sve izgovorila Mići koji samo želi da spasi dečka od Miljaninih laži i prevara i udalji ga na vreme. Da li dečko koji ima 2 kćerke može ući u zajednicu sa Miljanom i Marijom a neočekivati da Miljana toj deci ne kaže ružne reči jednog dana ? Sram te bilo Marija Kulić, kuhaj ručak za porodicu, mani se više tv kamera i ogovaranja drugih ljudi! Da se meni ovo desi, ja bih pobegla od sramote a ne davala izjave za portale.

Odgovori 13 1
Jpk

16.03.2022 16:02

Po koji put se odriče ćerke? Majmunice ste vas dve kulićke.