ALARMANTA SITUACIJA U ZADRUZI! FILIP CAR DOŽIVEO INFARKT? Incident sa Dalilom ga je koštao zdravlja, stravična scena, ODUZELE mu se noge!

Autor:

Zadruga

11.03.2022

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car sumnja da je doživeo infarkt!

ALARMANTA SITUACIJA U ZADRUZI! FILIP CAR DOŽIVEO INFARKT? Incident sa Dalilom ga je koštao zdravlja, stravična scena, ODUZELE mu se noge!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car nakon incidenta sa Dalilom Dragojević, dugo se vrteo po kuhinji i spremao večeru. Neko vreme nije mogao da dođe k sebi, nakon Dalilinih optužbi da je polio Domestosom. Iako je shvatio da to nije uradio i više puta proveravao, od šoka nije mogao da se smiri, te je zadrugarima objašnjavao koliko se uplašio.

- Koliko ja nisam dobro, vi niste svesni. Sve me probada kao nožem. Kao da sam infakrt doživeo, uplašio sam se baš. Bečila se i ja sam je mahinalno polio, nisam ni video šta je, da li je mleko, sok, tomatino, voda... Us*o sam se živ! Živ sam se us*ao veruj mi. Kad je viknula noge su mi se odsekle - govorio je Car.

 Kad se potreseš, da li te boli ovde? - pitao je Filip.

- Ma da, to je od stresa, dok ti sve dopre do mozga - rekao je Osmakčić.

U garderoberu Dalila se žalila rijaliti-cimerkama, na sada već, bivšeg ljubavnika:

- On je bolestan, ali nećeš ga ti prva udariti - rekla je Matora.

- On je prvi bacio moj tiganj, pa sam ja njegovu šerpu...On je bio za to da Maja izađe. Bog zna šta je radio Maji ispod pokrivača, pa ga je grebala. Markovu šerpu je spustio, a moj tiganj bacio - rekla je Dalila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading