Car JEZIVE PRETNJE uputio Dalili! Nožem ću ti DRATI KOŽU!

Autor: Aleksandra IVANOVIĆ

Zadruga

10.03.2022

22:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car ne prestaje da pravi ljubomorne scene i preti Dalili Dragojević.

Car JEZIVE PRETNJE uputio Dalili! Nožem ću ti DRATI KOŽU!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ljubavnici Dalila Dragojević i Filip Car žestoko su zaratili, a brutalne pretnje su usledile kad se Car prisetio da njegova draga na butini ima istetoviran poljubac bivšeg verenika.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila i Car svađa

Naime, Dalila je nedavno ljubavniku otkrila značenje svoje tetovaže na kojoj su "2014. i poljubac", pa pokrenula temu o vereniku kojeg je imala pre nego što je upoznala Dejana Dragojevića.

- To je godina naše veridbe, ovo pored je njegov poljubac... A moj je kod njega - pričala je ona, a taman što su se strasti smirile, Car se prisetio razgovora i obnevideo od ljubomore.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car ljubomoran

- Alo, bre, šta si ti umislila? Da sa mnom spavaš dok ti je na telu beleg bivšeg, njegov poljubac? Čuj, datum neke veridbe, ma da si ti njega volela, ne bi se sa mnom je*ala! Sad ti je odjednom toliko stalo do njega, pa čuvaš uspomenu? Nožem ću ti odrati kožu s noge ako ne skineš tetovažu bivšeg, ima bez te noge da ostaneš, dobro upamti šta sam ti rekao. Pa ti vidi šta ćeš dalje da radiš - besneo je Filip, a cimeri su u šoku gledali kako se situacija odvija.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

 

Dejan: Želim da mi Aleksandra rodi dete

Već neko vreme se spekuliše da je Aleksandra Nikolić u blagoslovenom stanju, a Dejan Dragojević je mnoge iznenadio kada je poručio da je to ono čemu se nada:

- Svi pričaju o njenoj trudnoći, priča se pokrenula kad je jela neke kisele krastavce. Nije trudna, ali kad bi se to zaista desilo, ne bih bežao, želim da mi rodi dete!

Malo nakon kuršlusa u Belu kuću je ušao voditelj Milan Milošević i odmah Filipu tražio objašnjenje napada besa koji je imao zbog Dalile.

- Ja sam nju baš dugo slušao, išli smo u duboke teme njene prošlosti, ljubavni odnosi... Pričali smo o stvarima iz njenog života, zbog tetovaže koju ima na nozi počeli smo da pričamo o bivšima i njenim odnosima - pričao je Car, a na pitanje da li bi voleo da Dalila skine tetovažu posvećenu bivšem kao iz topa je odgovorio:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car zapretio Dalili Dragojević

- Naravno. Ja da sam s njom, a da ona ima drugu osobu istetoviranu?! Ja sam ljubomorna osoba i nemam problem da napravim scenu!

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Aleks

11.03.2022 09:38

Zločinačke pretnje.