Čorba IZAZVAO Cara! Bivši zadrugar BRUTALNU PORUKU poslao momku iz Crkvenice, pa otkrio ISTINU o NASILJU nad Teodorom! (VIDEO)

Autor: Marko PANTIĆ

Zadruga

10.03.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emisija u produkciji Republika TV-a, svakog četvrtka u 20 časova na portalu i Jutjub kanalu Republika.rs, sa najaktuelnijim temama i gostima iz rijaliti šou programa Zadruga.

Čorba IZAZVAO Cara! Bivši zadrugar BRUTALNU PORUKU poslao momku iz Crkvenice, pa otkrio ISTINU o NASILJU nad Teodorom! (VIDEO)

Foto: ST/Petar Divac

Minsko polje

Jovana Ljubisavljević je u ovonedeljnoj emisiji ''Minsko polje sa Jovanom Ljubisavljević'' je ugostila Milana Jankovića Čorbu, koji je u petoj sezoni rijalitija ''Zadruga'' bio gost, a sada je otkrio kakav mu je emotivni status, ali se dotakao i Maje Marinković, kao i samog rijalitija.

- Što se tiče ljubavi, jedina prava i iskrena ljubav moja je kuhinja i muzika i ostaću veran. Nemam devojku, kasting je svaki drugi dan, ali ništa ozbiljno - rekao je Čorba kroz smeh, pa se dotakao odnosa sa Majom Marinković:

Republika

Foto: ST/Petar Divac

Milan Janković Čorba o Maji Marinković

- Mi smo dobri drugari, dobri prijatelji. Ona je bila uvek uz mene, bila je iskrena prema meni, stvarno želim da budemo dobri prijatelji.

Kako se u Beloj kući provlačila priča da mu je Filip Car lupao šamare, Čorba kaže da je ušao prvenstveno da razreši tu priču i dodao da je nakon toga Car priznao da to nije istina i da mu je rekao da je dobar momak, ali bez obzira na sve Janković strpljivo čeka Cara da izađe iz ''Zadruge''.

- Ostajem pri tome da ću da ga sačekam da izađe i da imamo jedan Ultimat fajt kao pravi muškarci, ne razmišljam o tome ko će da pobedi, nego želim da se kao pravi muškarci suočimo, a ne iza leđa da pričamo i lažemo.

Republika

Foto: ST/Petar Divac

Milan Janković Čorba poslao poruku Filipu Caru

Tokom Čorbinog učešća u rijalitiju, njegova bivša devojka Teodora Bilanović iznela je optužbe na njegov račun, rekavši da ju je maltretirao fizički i psihički. 

- Ja stvarno nisam imao priliku da znam šta se dešava napolju, dok sam bio i rijalitiju bio sam iskren. U jednom momentu sam saznao šta se dešava napolju i onda sam bio razočaran i to mi je bio šok, ali sam ostao jak i pribran, jer mi to nije najgora stvar koja mi se desila. Mnoge stvari sam pregrmeo i prešao preko istih, tako da sam se fokusirao na smaog sebe i sumirao i razmišljao zašto i kako je do toga došlo. Ne čujemo se, nismo se čuli ni pre ulaska ni posle. Svoj zaključak nemam potrebu da iznosim, imam ga i imam svoje mišljenje - rekao je Čorba i dodao da nisu stvari baš onakve kakvim su se predstavile:

Republika

Foto: ST/Petar Divac

Milan Janković Čorba o Teodori Bilanović

- Nije bilo tako, toliko sam stvari čuo. Kada sam čuo krajnji rezultat i dokle je to otišlo, to je za mene bio krajnji čin, put do toga da analiziram me ne interesuje.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading