Zavirite u PORODIČAN DOM Marka Đedovića: Ušunjali smo se u SPAVAĆU SOBU, a ono što smo zatekli nas je ostavilo u ŠOKU! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

10.03.2022

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika.rs posetio je dom Marka Đedovića, a ono što smo uspeli tamo da zateknemo nas je ostavilo u šoku!

Zavirite u PORODIČAN DOM Marka Đedovića: Ušunjali smo se u SPAVAĆU SOBU, a ono što smo zatekli nas je ostavilo u ŠOKU! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva, Instagram.com

Aktuelni zadrugar i novinar Marko Đedović jedan je od zapaženijih učesnika najgledanijeg rijalitija ,,Zadruga".

 

 

Međutim, mi smo odlučili da zavirimo u njegov porodični dom i vidimo šta se krije kada se kamere i reflektori ugase. Po ulasku u Markov dom možemo primetiti pastelne boje, sa zanimljivim dekoracijama, a ono što nam je privuklo pažnju je fotografija sa sestrom, koju do sada nismo imali prilike da vidimo. Takođe, na polici u dnevnoj sobi zatekli smo mnogštvo knjiga, što i nije tako čudno, budući da je Marko akademski građanin i novinar po struci, što je i isticao svojom elokventnošću u rijalitiju.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Marko Đedović sa sestrom

 

Na polici se takođe mogu primetiti fotografije na kojima je Markova porodica i prijatelji. Kada smo nastavili naš obilazak porodičnog doma, pažnju smo bazirali na kuhinjskom delu koji je urađen sa dosta detalja. Kuhinja je potpuno u crno-beloj boli, a nekoliko crvenih detalja, kao i biljke ulepšavaju i upotpunjuju prostor u kom Đedović pravi svoje kulinarske đakonije.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Marko Đedović kuća

 

Dnevna soba, gde Marko najviše voli da provodi vreme sa svojom porodicom, opremljena je udobnim nameštajem, na kom sedi i prati omiljene emisije.

Međutim, ono što nam nije promaklo jeste plišana igračka gorile koja se našla na fotelji u dnevnoj sobi, kao i da se crvena boja, koja inače označava ljubav, radost i sreću prolama po celom domu.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Marko Đedović kuća omiljena igračka

 

I za kraj, zamolili smo Marka da nam otvori njegovu spavaću sobu, koju do sada nismo nikada imali prilike da vidimo. Skockana i ušukana prostorija u kojoj smo takođe primetili da se nalaze crveni detalji kojima je u potpuniju izgled sobe.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Marko Đedović spavaća soba

 

U nastavku teksta pogledajte kako izgledaju ostale prostorije u porodičnom domu Đedović, kao i šta smo sve tamo zatekli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading