Produkcija ODUZIMA Mikiju 1.000 evra od honorara? Đuričić sve OTKRIO u uživo programu, zadrugari ZANEMELI, javnost u ŠOKU! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

09.03.2022

20:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesniku "Zadruge 5" Mikiju Đuričiću 13. marta je rođendan.

Produkcija ODUZIMA Mikiju 1.000 evra od honorara? Đuričić sve OTKRIO u uživo programu, zadrugari ZANEMELI, javnost u ŠOKU! (VIDEO)

Foto: printscreen/RTVPink

Kako Veliki šef u dosluhu sa porodicom i fanovima uvek organizuje slavlje, Miki Đuričić je obavestio produkciju na vreme da ne želi da pravi žurku.

Kako je istakao pčelar iz Kupinova, taj novac, koji bi dao za proslavu, želi da da u humanitarne svrhe.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miki Đuričić

 

- Zamolio bih Velikog šefa, s obzirom na to da ću uštedeti za rođendan jer neću da pravim veliku žurku, da mi se skine od honorara 1.000 evra i da se uplati za tu decu što je Milan Milošević rekao - istakao je Miki i dodao:

- Taman se tako ljudi neće otimati za piva, pakovati ih po garderoberima... Bolje da se uplati toj deci, 500 evra po detetu. Produkcijo, pitajte Milana na koji žiro račun, pa skinite novac od honorara i uplatite.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nn

09.03.2022 20:58

Skidam kapu majstore!Svaka cast!