SA KARIJEROM 'ŠVALERA' JE GOTOVO, UDAJEM SE ZA STEFANA: Jovana Ljubisavljević spremna da Kariću izgovorio SUDBONOSNO "DA" čim izađe iz Zadruge!

Autor:

Zadruga

24.02.2022

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napolju ga čeka njegova devojka, kojoj ovaj zadrugar mnogo nedostaje.

SA KARIJEROM 'ŠVALERA' JE GOTOVO, UDAJEM SE ZA STEFANA: Jovana Ljubisavljević spremna da Kariću izgovorio SUDBONOSNO "DA" čim izađe iz Zadruge!

Foto: Republika.rs

Bivša rijaliti učesnica Jovana Ljubisavljević otvorila je dušu o svojim emocijama prema Stefanu Kariću.

Na samom početku razgovora priznala je u kojim situacijama joj Stefan najviše nedostaje.

Republika

Foto: Republika.rs

Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić

- Svi lepi datumi, i rođendani i Dan zaljubljenih, svi datumi koje prolazim bez njega mi teško padaju. Ali ne dam se, nemam ništa od toga. Ja svojim suzama, padanjem u krevet i depresijom njega neću izvući odande ranije. Znam da je ostalo još manje od pola i lakše mi je psihički, ide lepo vreme i izdržaćemo sve - priča misica.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stefan Karić

Ovom prilikom otkrila je i kako se nosi sa činjenicom da je Stefan švaler.

- Imali smo nekoliko slučajeva gde su se devojke otvoreno udvarale Stefanu, gde ih je on i imenovao i bez problema ih zaobišao i jasno im stavio do znanja. Ona poslovica koja ga prati, to je on rekao. Samo ću citirati jedan deo ''Rekoše da si švaler! E pa neće to još dugo!'' i kroz smeh to tako prođe. Šalu na stranu, sve je to deo njegove prošlosti, i deo njegovog života. Upoznata sam sa svim, ne mogu da kažem da se borim sa tim, jer to je prošlost, stavljena je tačka na takav deo života. Neke stvari su važnije nego kvantitet - istakla je Ljubisavljevićeva za Pink.rs

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Dr "Frojd

24.02.2022 17:07

On svaler ?

Aja

24.02.2022 17:11

Divne i pametne devojke, Milena i Jovana. Milenu znamo i od ranije kao odličnu novinarku i devojku a Jovana uči od najboljih i čeka svoga Stefana. Takve devojke je lepo slušati i gledati, one imaju neku toplu dušu, spontamost i neposrednost.

Marko

25.02.2022 11:27

O kakvoj ljubavi priča misica? Taj isti Karić joj rekao gledajući u kameru da je pušačica k.....a, da je k...a i d....a, vredjao najstrašnije, nije ona zaljubljena u njega, već u vilu na Zvezdari