FILIP CAR POSLAO MAJI PORUKU DA GA ČEKA: Bivši zadrugar sve ŠOKIRAO priznanjem, a onda otkrio šta Marikovićeva o tome MISLI! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

27.02.2022

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bane Đokić otkrio je šta mu je Filip Car rekao da prenese Maji Marinković.

FILIP CAR POSLAO MAJI PORUKU DA GA ČEKA: Bivši zadrugar sve ŠOKIRAO priznanjem, a onda otkrio šta Marikovićeva o tome MISLI! (VIDEO)

Foto: ST/N. PANČIĆ

U toku sinoćnjeg  "Baraža" bivši zadrugari razgovarali su Dušicom Jakovljević o aktuelnim temama i odnosu Tare Simov i Nenada Aleksića Ša, kao i Dalile Dragojević i Filipa Cara.

- Što se tiče Ša, ja ne mogu da verujem, čovek ima neko ime... Svi znamo ko je on i šta je, da se on spušta na taj neki nivo, ja ne znam. Tara je takva kakva jeste... Oni najbolje znaju šta rade - naveo je Beli.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bane Đokić

 

- On je za mene, u svakom smislu veliko razočaranje. Nek stvari su nedopustive iskreno... Činjenica je da on nju iskreno voli. Pomutila mu je mozak, kao što je Mima Gruji. Srozao se načisto. Ja da sam bio uz Dalilu, recimo, mene bi nardo osudio. Ja jesam imao empatije prema njoj, ali ono što je radila je katastrofalno. Možda nije loš čovek, ali ima loše postupke. To o njima mnogo govori. Što se tiče Filipa i nje, on zna šta radi. Ovo je sve samo zbog njegove želje da opstane u rijalitiju - govorio je Đokić. 

Republika

Foto: printscreen/youtube.com/premijera

Maja Marinković

- Kad bi recimo, Maja ponovo ušla, misliš li da bi bio isti scenario? - pitala je Dušica.

- On je meni rekao i da prenesem poruku Maji, da vodi računa o sebi, da ga čeka, da ne gleda toliko šta se dešava. Preneo sam sve... Ne znam, mnogo je razočarana u njega, ali mislim da će možda da ga i sačeka - nasmejao se Bane.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Danilo

27.02.2022 12:12

Treba mu besplatno prenoćište kada izadje iz Zadruge.