ŠA DOŽIVEO JAVNO PONIŽENJE: Reper se na sva usta hvalio kako je Tari uplaćivao NOVAC, a sad je ISPLIVALA ISTINA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

24.02.2022

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša ponovo su uspeli da se žestoko sukobe tokom sinoćne emisije "Pitanja gledalaca".

ŠA DOŽIVEO JAVNO PONIŽENJE: Reper se na sva usta hvalio kako je Tari uplaćivao NOVAC, a sad je ISPLIVALA ISTINA! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ovog puta je skandal izbio oko para koje su Tari trebale da bi snimila spot.

Kako je reper istakao, Simovoj je trebalo 1.500 evra da bi snimila spot za svoju pesmu, a navodno joj je te pare baš on uplatio.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša

Ša je takođe rekao da njegova sestra Sandra sve što govori može da potvrdi, kao i da čuva uplatnice kao dokaz, međutim Tara više nije želela da ćuti, pa je otkrila da joj je televizijska kuća "Pink" zapravo finansirala ceo spot.

- Nisam htela ovo da pričam, ali imam odobrenje da kažem. Meni je spot platila televizija Pink, tako da Nenad i njegova sestra mogu da nabiju uplatnice u d*pe - šokirala je Tara, a voditelj Milan Milošević je njene navode potvrdio.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading