MAJU MARINKOVIĆ OPTUŽUJU DA SE BAVI PROSTITUCIJOM: Bivša zadrugarka na meti osuda da radi za PARE, a sve zbog OVE FOTOGRAFIJE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

24.02.2022

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti zvezda Maja Marinković ponovo je napravila pometnju na društvenim mrežama.

MAJU MARINKOVIĆ OPTUŽUJU DA SE BAVI PROSTITUCIJOM: Bivša zadrugarka na meti osuda da radi za PARE, a sve zbog OVE FOTOGRAFIJE! (FOTO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Naimem ona je sada pozirala zakopčana do grla na šta nisu navikli njeni pratioci, ali je ipak rasplamsala maštu svima. Ona je okrenula zadnjicu kameri u pink toaleti, a u prvom planu bile su tange povezane s haljinom.

 

 

Pored njenog izgleda, bilo je i negativnih komentara na Instagramu, gde jedan korisnik navodi da je Maja počela da se bavi prostitucijom.

Republika

Foto: instagram.com/majamarinkovic

Komentari ispod fotografije Maje Marinković

 

"Ti si definicija lepote i dobrog izgleda", "Čujem po gradu da je i Makica krenula da radi za lovu. E Makice, Makice. Ako ništa, bar povrati uloženo u sebe. I ovako ti niko nije verovao da te Taki finansira (jer realno, svi znaju da i ne stojite finansijski onako kako si ti pričala)", "Maki, grmiš", "Goriš", samo su neki od komentara.

Maja nije prva rijaliti učesnica koju su prozivali da se bavi prostitucijom. Ana Korać nedavno je u "Sceniranju" otkrila kako reaguje na takve komentare.

Republika

Foto: instagram.com

Ana Korać

 

- Problem je, što sam ja imala imućne muškarce koji su ispunjavali moje želje, hirove i gluposti. Pa su me samim tim povezivali da radim za ovog ili onog. Odvratan je osećaj, jer nikada nisam mogla da se oglasim i kažem ne. Samo zato što bi svi rekli da lažem. Jedina je istina da sam pored sebe imala muškarce koji su imućni. Ja ne tražim takve isključivo muškarce, ali se krećem u takvim krugovima pa se samo desi -  rekla je tad starleta.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
mm

24.02.2022 11:59

ne serite ona kopira samo anu silikonku