PRIVEDENA BIVŠA ZADRUGARKA! Martinu UHAPSILI u porodičnom domu: MISLILA SAM DA DOLAZE ZBOG OCA!

Autor:

Zadruga

23.02.2022

21:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Martina Petrović o detaljima privođenja.

PRIVEDENA BIVŠA ZADRUGARKA! Martinu UHAPSILI u porodičnom domu: MISLILA SAM DA DOLAZE ZBOG OCA!

Foto: Republika.rs

Bivša učesnica rijalitija ''Zadruga'' Martina Petrović zvezda je društvene mreže ''Tik Tok''. a sada je sa svojim pratiocima ispričala da je jednom prilikom privedena i to zbog knjige koju je naručila.

- Ja inače često naručujem knjige iz psihologije, sociologije i slično. Jednom sam došla na ideju da poručim knjigu iz parapsihologije. Ja sam shvatila da je to knjiga preko koje ja mogu da treniram mozak - počela je Martina i dodala:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Martina Petrović privedena

- U toj knjizi se govori o tome kako svaki prosečan čovek koristi samo 10 odsto svog mozga i da svako može više kapaciteta da iskoristi, te sam je naručila.

Kako je rekla jedan dan su joj na vrata pokucali pripadnici policije.

- Ja otvaram i ne znam šta se dešava. Mislila sam da dolaze po oca, ali u stvari su došli zbog mene. Samo su mi dali papirić i rekli da imam zakazan termin u supu da dam izjavu - ispričala je Martina koja je ostala šokirana kada je čula da na razgovor mora da ide zbog poručene knjige, ali kako kaže ponovo se napravila ''pametna'' i odlučila da se ne odazove pozivu, dok joj policija ponovo nije došla na vrata i privela je.

Republika

Foto: Republika.rs

Martina Petrović uhapšena zbog knjige

Martina kaže da je na kraju sve ispalo dobro jer su zaključili da je poručila pogrešnu knjigu, te umesto parapsihologije je poručila knjigu o paranormalnim aktivnostima.

- Ta knjiga je bila za vračarenje, crna magija, vlaška magija, satanizam, sve to što je zabranjeno. Ja prvo nisam znala da je crna magija zabranjena zakonom - otkrila je Martina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Ma mora biti..

24.02.2022 12:03

da je zbog neke knjige... prodavca i izdavača bi zbog knjige, a ovu su zbog prostitucije...