FILIP CAR JE ŽRTVENO JAGNJE: Osman Karić ŽESTOKO osudio ljubavne parove u Zadruzi, a ovako gleda na odnos Dejana i Aleksandre!

Autor:

Zadruga

22.02.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osman Karić je komentarisao ljubavne parove u "Zadruzi".

FILIP CAR JE ŽRTVENO JAGNJE: Osman Karić ŽESTOKO osudio ljubavne parove u Zadruzi, a ovako gleda na odnos Dejana i Aleksandre!

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Osman Karić, otac Stefana Karića, je poznat po svom britkom jeziku, a sada je rešio da prokomentariše sve ljubavne parove u Zadruzi.

Republika

Foto: Instagram.com

Osman Karić Instagram

Za početka, osvrnuo se na turbulentan odnos između Dalile Dragojević i Filipa Cara.

- Što se tiče veze Dalile i Filipa Cara i dalje mislim da to "lovačka priča" nametnuta od strane Dalile, što ne mislim i za Filipa Cara koji je "žrtveno jagnje" u ovoj priči. Ne može mi niko reći da bi Dalila trpela sve one uvrede, pljuvanja u lice i ponižavanja ni zbog kakve ljubavi na svetu, a kamoli Filipa Cara. Međutim, kod Dalile postoji nešto mnogo jače od svega toga, a to je moć i novac koji dolazi potencijalnom pobedom u rijalitiju, zbog kojeg je na kraju krajeva i prešla sve moralne kodekse, zgazila sebe a i svoj brak sa Dejanom Dragojevićem. Česte svađe i poniženja će biti sve učestalija, gledaćemo mi tu još dosta toga. Kad Dalila shvati da je od bludnice, jedne nemoralne žene, postala žrtva rijalitija, baš zbog tih poniženja koji joj Filip Car radi i nesvesno pomaže da od nje pravi žrtvu - rekao je Osman.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević i Filip Car

Nakon toga, rešio je da pređe na Taru Simov i Nenada Aleksića Ša, a njihov odnos potiče još iz Zadruge 4, a i dalje se ne smiruje.

- Ša je čovek kojem se desila ljubav koju je čitavog zivota tražio. Njega jednostavno loži ta odbojnost koju dobija od strane Tare. Opsednut Tarom, on voli njena poniženja. Normalan čovek bi rekao da lupam gluposti, da ja nisam realan, ali verujte, što ga više Tara bude gurala od sebe i "gazila" više će ga privlačiti. Tari za rijaliti treba klovn poput Ša. Ša bi zbog svoje opsednutosti, da ne kažem ludila, sve uradio zbog nje, prodao oca, majku, sestru pa šta onda ostaje za prijatelje. Krivim ga, a na neki način i žalim, jer je njegova trenutna opsesija njegov put u ponor - naveo je Karić.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša

Takođe, veza Marka Osmakčića i Viktorije Mitrović je intrigirala javnost proteklih par meseci, a Karić je ovo žestoko komentarisao:

- Veza Viki i Marka Osmakčića je turbulentna, jednosmerna ulica. Viki je zaljubljena, ali neuravnotežana, pomalo psiho osoba, emocionalno nezrela. Osmakčiću odgovara se*s sa njom. On je mlad "pastuv," razjareni bik, ne razmišlja mnogo glavom već "ki**m". "Emociju ima samo kada je u krevetu sa Viki, kad iz njega izađe, više voli Zolu. Marijana razmišlja pokvarenim mozgom, meša se u vezu samo zato što joj rijaliti sat otkucava. S' obzirom da tamo nema neku ulogu, sem da se umeša u tuđu vezu ili ti slično...Radi sve promišljeno, sve je kod nje fejk, pa čak i ova priča na kojoj radi, koju će teško ostvariti. Devojke tamo umeju međusobno da se nazivaju pogrdnim imenima pa čak i "kur**ma", a mislim da je Marijana svojom podmuklošcu i time što radi, tamo neprekosnovena " dama sumnjivog morala" - rekao je Osman.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Viktorija Mitrović i Marko Osmakčić

Za sam kraj, Osman je ostavio vezu Dejana Dragojevića i Aleksandre Nikolić, a njihov odnos je oduševio mnoge.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić

- Dejan i Aleksandra... Aleksandra je naivna, da ne kažem glupa, ali zaljubljena. Dejan fejk ljubav, koristi Aleksandru da bi izjednačio rezultat Dalile i sada su 1:1 što mu je Dalila i dala kao zadatak, da budu egal sutra kada se pomire, da niko nikom ne može da prebaci prevaru. Tako će ući u an*le rijalitija, kao najjača priča ikad u rijalitiju i postaviti domaći zadatak narednim igračima sledećih Zadruga. Voleo bih iskreno da nisam u pravu, voleo bih da se Dejan vrati svojoj porodici i zajedno nastave gde su stali 5 godina pre - zaključio je Osman za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Komsija21

23.02.2022 09:43

Zasto se daje prostor ovom moralnom pigmeju

MladenBg

24.02.2022 06:05

@Komsija21 - Zato sto u ovoj zemlji takvi vode glavnu rec,