FRAPANTNA INTIMNA TAJNA SANDRE REŠIĆ IZAŠLA NA VIDELO: Zgranućete se kad vidite šta je OBELODANJENO NAKON PAR GODINA!

Autor:

Zadruga

18.02.2022

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Isplivala intimna frapantna tajna Sandre Rešić!

FRAPANTNA INTIMNA TAJNA SANDRE REŠIĆ IZAŠLA NA VIDELO: Zgranućete se kad vidite šta je OBELODANJENO NAKON PAR GODINA!

Foto: printscreen

Sandra Rešić retko priča o svom privatnom životu i u rijalitiju nije iznosila nikakve detalje. Napolju se pojavila informacija da pevačicu čeka emotivna partnerka i da ona krije da je sklona ženskom polu, a kako nam tvrdi njena koleginica, te priče su potresle njenu majku Slavicu, koja je inače narušenog zdravlja.

–Sandru poznajem nekih deset godina, radile smo zajedno dosta puta i družimo se privatno. Da vam kažem nešto, to da li ona voli muškarce ili žene to treba ona da iznese, ako smatra da javnost treba da bude upućena u taj deo njene intime. Ja koja sam joj prijateljica nikada sa njom nisam detaljisala o njenom ljubavnom životu. Čitala sam da je čeka neka devojka napolju, ja za to ne znam, prvi put čujem, i ne verujem u to. Znam samo, da su takve priče uznemirile njenu majku. Sandra bi se smejala da zna šta se plasira, ali njenoj mami uopšte nije svejedno i baš se potresla oko toga. Ionako je lošijeg zdravlja i svaki dodatni stres je narušava – priča za Star Sandrina koleginica i dodaje:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sandra Rešić

 

–Njena mama se nervirala oko svega što se plasiralo za Nina, sada se potresa i oko svega što se piše o Sandri. Sigurno da će kada Sandra izađe sa njom da popriča, ali smatram da je celu priču oko toga da je naklonjena istom polu pokrenuo onaj poljubac sa Matorom. To joj nije trebalo, bilo je degutantno, a ni njenoj familiji se nije nikako dopalo. Čak je njena mama prokomentarisala da ne treba da radi i pristaje na sve zarad šou biznisa. Jedino joj je Rialda tamo iskren prijatelj i sve što joj ona kaže rekla bi joj i Slavica njena, volela ih kada bih mogla da joj kažem da samo nju sluša. Niko više joj ne želi dobro. Sve češći su komentari daje naslednica Saške Karan, šta će joj to, nije to dobro za njenu pevačku karijeru – završava izvor blizak pevačici.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nenad

18.02.2022 18:11

Pa i Dedović je (dokazano) imao svoje profile na gay aplikacijama, pa niko o tome ne priča?