IZ ZLATNOG KAVEZA SE NE MOŽE! Iva Grgurić pokazala novog BOGATOG dečka: MORA DA BUDE DOBROSTOJEĆI! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.02.2022

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iva Grgurić u Americi uživa sa novim dečkom bogatašem.

IZ ZLATNOG KAVEZA SE NE MOŽE! Iva Grgurić pokazala novog BOGATOG dečka: MORA DA BUDE DOBROSTOJEĆI! (FOTO)

Foto: instagram.com/printscreen

Bivša zadrugrka, Iva Grgurić uživa u novoj emotivnoj vezi sa za sada nepoznatim partnerom, a već neko vreme se provode u Americi. Iva je u rijalitiju pričala o svojim ljubavnim vezama, a javnost je kasnije pratila njenu vezu sa Filipom Đukićem, koja je činilo se savršena, a onda je pukla na zaprepašćenje mnogih. 

Republika

Foto: printscreen/instagram

Novi dečko Ive Grgurić

Sada društvenim mrežama kruže fotografije Ive Grgurić sa novim dečkom, a identitet mladića još uvek nije poznat, ono što se zna jeste da je dobrostojeći.

 

 

- Ko kaže da mi je dečko bogataš? Dobro, dobrostojeći je. Ne stajem na ludi kamen još skoro, mislim da nije vreme. Još uvek sam posvećena svojoj karijeri. Na ludi kamen ne stajem, a naravno da treba da bude dobrostojeći. Nije preko potrebno, ali moj život ide tom putanjom da treba neko da me isprati. Ja sam sposobna i ambiciozna, takav treba da bude i muškarac pored mene. Svako ko kaže da to nije bitno, laže - priznala je Iva, prenosi Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading