DEJAN SVOJOM KRVLJU SPIRA DALILINE VRADŽBINE: Otkrivamo kako se Dragojević brani od ZLIH SILA bivše supruge! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivamo kako se Dejan Dragojević brani od vradžbina Dalile Dragojević, njegove bivše supruge.

DEJAN SVOJOM KRVLJU SPIRA DALILINE VRADŽBINE: Otkrivamo kako se Dragojević brani od ZLIH SILA bivše supruge! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević, kom je bivša supruga Dalila Dragojević navodno bacila crnu magiju, morao je da prolije sopstvenu krv da bi se rešio dejstva mračnih sila, otkriva izvor blizak bračnom paru koji se zbog zadrugarkine preljube razišao u rijalitiju. Naime, nakon što ga je žena prevarila s Filipom Carem momak iz Veternika se veoma čudno ponašao, pa se čak s nevernicom i pomirio kada ju je ljubavnik šutnuo zbog Maje Marinković, zbog čega su mnogi, pa i Dejanova porodica, sumnjali na vradžbine.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević

 

- Jasno je kao dan da je Dejan bio omađijan. Niko pri zdravoj svesti i pameti ne bi bio opsednut ženom koja mu je, kao što je Dalila njemu, javno nabila rogove i još joj oprostio prevaru kada ju je ljubavnik, kao čarape, zamenio drugom. Upravljala je njim kako je htela sve dok Dejan svojom krvlju nije sprao Dalilinu magiju. Morao je da prolije krv da spere zlo sa sebe, da se unakazi i iskrvari da bi razbio čini. Nije slučajno što se to sve dogodilo za srpsku Novu godinu. Izgledalo je jezivo, ali to mu je pomoglo da se oslobodi vradžbina. I sad je, hvala dragom bogu, vidno drugačiji, priseban. Vidi i druge žene mimo nje. Ostvaruje kontakt. Međutim, i sad, kada se seti prethodnih stanja, njemu ne bude dobro. Opasne su to stvari. Vradžbine te vuku u propast - priča izvor blizak bivšim supružnicima koji je insistirao da ostane anoniman da se i sam ne bi našao na meti vradžbina.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević plače zbog Dalile Dragojević

 

U prilog ovome govori i snimak koji kruži društvenim mrežama u kom Dragojević šapuće s aktuelnom devojkom Aleksandrom Nikolić navodno upravo o crnoj magiji. Mnogi su shvatili da se on sa zebnjom i traumom priseća momenta u kom je shvatio da je omađijan i, na zastrašujuć način, na kraju, ipak nekako uspeo da se dozove pameti.

- Ima to što su našli za srpsku Novu godinu! Znaš tu priču, šta je nađeno - pitao je Dejan Aleksandru.

- Ne, ne znam - rekla je ona začuđeno.

- U je*ote, vidi ovo, odmah mi se plače, je l' vidiš ovo - pokazivao je Dejan kako su mu zasuzile oči.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić

 

- Milane, vidi, on se rasplakao - pokazala je Aleks i voditelju.

- Ne, nego, znaš ono što je pronađeno ovde za srpsku Novu godinu, čim pomenem to, kreću suze, to je to - pravdao se Dejan dok je brisao suze.

Iako je u jednom trenutku skrivao usne od kamera da se ne bi videlo o čemu priča, ispod videa su se nizali komentari fanova kako je rekao da se radi o crnoj magiji.

- Znaš ono što se provlači ovde - rekao je Dragojević i nastavio:

- Znaš ono što je pronađeno ovde? To sam njoj spomenuo i krenule mi same suze, što znači da imam nešto.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić pričaju

 

Podsećanja radi, Dejan je baš za doček srpske Nove godine, koju pominje, doživeo nervni slom kada je razbijao čaše o glavu, zbog čega je odveden na ušivanje. Navodno je upravo ta krv koju je tada sebi pustio sprala magiju, koja ga je u takva stanja i dovodila. Uplašeni za Dejana, svojevremeno su se udružili i njegovi otac, majka i brat i zajedno pokušali da mu otvore oči. Njegova majka Biljana molila je i da se u rijaliti uvede pop da skine magiju sa njenog sina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Živojin

13.02.2022 08:56

Dejan je povoljna osoba za hipnozu i bacanje čini i magije.

Odgovori 20 2