DEJAN I DALJE VOLI DALILU, TO JE NEMINOVNO: Majka Aleksandre Nikolić raskrinkala DRAGOJEVIĆE, otkrila PAKLENI PLAN! (FOTO)

Autor:

Zadruga

06.02.2022

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slovenka Nikolić otkrila je sve o ćerki Aleksandre NIkolić i njenoj vezi sa Dejanom Dragojevićem.

DEJAN I DALJE VOLI DALILU, TO JE NEMINOVNO: Majka Aleksandre Nikolić raskrinkala DRAGOJEVIĆE, otkrila PAKLENI PLAN! (FOTO)

Foto: printscreen/RTVPink

Slovenka Nikolić

Majka Aleksandre Nikolić., Slovenka i sestra Jelena Nikolić u emisiji ,,Premijera" otvorile su dušu nakon što je ona uplovila u ljubavnu romansu sa Dejanom Dragojevićem

Slovenka Nikolić oduvek je bila velika podrška velika podrška svojoj ćerki, kao i njena ćerka Jelena. Nakon pakla koji su proživele u životu, njih tri su ostale složene i jače nego ikad. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

SLovenka i Jelena Nikolić

Kako ja gledam kao majka? Pa, Bože moj, deca su jako slični, i po pitanju energije i iskrenosti! Ja smatram da Dejan i dalje voli Dalilu, to je neminovno, imaju dovoljno godina, neka odluče sami, samo da ne dođe do neke vulgarnosti, to zaista, ne treba joj! - izjavila je Slovenka. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading